Debbie Rowe despre căsătoria cu Michael Jackson - „Nu este tatăl biologic”
Debbie Rowe, fosta soție a lui Michael Jackson, a afirmat că starul nu este tatăl biologic al celor doi copii ai lor, că a fost folosită doar ca un „recipient” în timpul mariajului și că nu a întreținut niciodată relații sexuale cu acesta.
Debbie Rowe și-a descris rolul din căsnicia cu Michael Jackson ca fiind similar celui unui cal de prăsilă. Aceasta a susținut că celebrul cântăreț o vedea ca fiind „un recipient” și a mai spus că sperma starului nu a fost folosită în conceperea celor doi copii ai cuplului, Prince Michael Jr. și Paris. Speculațiile privind faptul că Jackson nu este tatăl biologic al celor doi copii există de mult, deoarece aceștia au pielea și părul deschise la culoare, iar ochii lor sunt albaștri.
Debbie Rowe, o fostă asistentă medicală, l-a cunoscut pe Michael Jackson pe vremea când lucra la clinica renumitului medic dermatolog Arnold Klein. Aceștia s-au căsătorit în 1996, la trei luni după ce Jackson a divorțat de Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley. Motivul care a stat în spatele căsniciei celor doi a fost dorința lui de a avea copii, fapt acceptat de Rowe. În 2003, aceasta afirma, într-un documentar intitulat „Michael Jackson: The Footage You Were Never Meant To See”, că nu a făcut acest gest pentru că își dorea să devină mamă. „Titlul de părinte este unul câștigat, iar eu nu am făcut nimic pentru a-l dobândi”, a declarat aceasta, făcând astfel aluzie la faptul că Jackson s-a îngrijit de copii.
Debbie Rowe și Michael Jackson au divorțat în 1999, după trei ani de căsnicie, iar Jackson a primit custodia unică a fiului și fiicei sale. Motivul oficial din spatele despărțirii a fost incapacitatea lui Rowe de a se obișnui cu faima, dar gurile rele afirmă că mariajul a fost, de fapt, doar unul de decor. Aceste declarații fac parte dintr-un lung șir de controverse privindu-l pe starul pop, început în timpul vieții sale și continuat după moartea sa, în 2009. Lui Michael Jackson i-au fost aduse numeroase acuzaţii de pedofilie. Primul scandal s-a produs în 1993, când a fost acuzat că a abuzat sexual un băiat în vârstă de 13 ani, Jordan Chandler. Artistul a negat acuzaţiile şi totul s-a încheiat printr-o înţelegere civilă care s-a ridicat la 23 de milioane de dolari. În 2005, un juriu a stabilit că Jackson nu se face vinovat de molestarea sexuală a lui Gavin Arvizo, care, la momentul presupuselor fapte, avea tot 13 ani. În 2013 şi 2014, după decesul lui Jackson, în 2009, au mai fost intentate două procese, de Wade Robson şi James Safechuck, care au susţinut că artistul i-a molestat sexual la începutul anilor 1990, pe când erau copii. Ambele cazuri au fost respinse în instanţă pentru că faptele au fost prescrise.
Comentarii
Nu există nici un comentariu.