Prințul moștenitor Charles al Marii Britanii a făcut o vizită pe platourile de filmare pentru cel mai nou film din franciza „James Bond”, la studiourile Pinewood din Iver Heath.

Prințul Charles, în vârstă de 70 de ani, s-a întâlnit cu actorul Daniel Craig, care joacă rolul lui 007, dar și cu Ralph Fiennes și Naomie Harris, ce interpretează personajele M, respectiv Moneypenny. Moștenitorul tronului Marii Britanii a vizitat biroul lui M și a vizionat o scenă din film, în timp ce era realizată, pe un monitor. Totodată, Daniel Craig i-a arătat prințului două dintre celebrele automobile Aston Martin pe care le conduce personajul său. Prințul Charles este patronul Institutului de Film Britanic și al serviciilor secrete britanice. Următorul film din seria „James Bond”, care este regizat de americanul Cary Joji Fukunaga, va fi lansat pe 8 aprilie 2020. Precedentele două pelicule au fost regizate de Sam Mendes și au avut cele mai mari încasări din toată franciza: „Skyfall” a generat 1,1 miliarde de dolari la nivel global, iar „Spectre” - 880,7 milioane de dolari.

În „Spectre”, actorul britanic Daniel Craig a interpretat pentru a patra oară rolul agentului 007, după ce a jucat anterior în filmele „Casino Royale” (2006), „Quantum of Solace/007: Partea lui de consolare” (2008) şi „Skyfall/007: Coordonata Skyfall” (2012).