Cunoscuta naistă Oana Lianu a fost invitată la evenimentul-spectacol „Școala Populară de Artă și Meserii Zalău - 50!”, organizat de Centrul de Cultură și Artă Sălaj, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău, orașul în care artista a trăit primii 18 ani. 

„Am susținut în 24 octombrie un recital aparte de folclor, împreună cu soțul meu, Petrică Popa, la taragot. Zălăuanii m-au primit de parcă aș fi plecat ieri...!”, ne-a mărturisit ass. prof. dr. Oana Lianu. 
În 11 noiembrie, artista a susținut un recital cu ocazia avanpremierei lansării volumului „Istoria învățământului superior din Oradea – din Evul Mediu până în anul 1989” , ca răspuns la invitația prof. univ. dr. habil. Sorin Șipoș, directorul acestui proiect. Tot în cadrul acestui eveniment, a fost sărbătorit și prof. dr. Mihai Drecin - 80 de ani, unul dintre coordonatorii proiectului.
În perioada 11-14 noiembrie, la Târgu Jiu a avut loc Festivalul-Concurs Național al Cântecului popular românesc „Maria Lătărețu”, în cadrul căruia Oana Lianu a fost invitată ca membră a juriului, dar și în calitate de artist. Cunoscuta naistă a încheiat Spectacolul de Gală al festivalului printr-un recital vocal-instrumental (fluier, nai) la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”. Oana s-a bucurat de un mare succes, cu atât mai mult cu cât și în Gorj se simte ca acasă! 
Luni, 25 noiembrie, de la ora 19.00, Ansamblul folcloric studențesc al Facultății de Arte a Universității din Oradea, dirijat și coordonat de Oana Lianu, a susținut, în sala cantinei universității, un spectacol special oferit studenților străini care învață în universitate. Evenimentul a fost organizat de Departamentul Relații Internaționale, în colaborare cu Erasmus Plus.
Astăzi, 26 noiembrie, de la ora 11.30, va avea loc în Aula Universității din Oradea evenimentul lansării cărții „Avram Iancu eroul zilelor noastre”, dar și sărbătorirea Zilei Naționale a României. Evenimentul este organizat de către Facultatea de Istorie, Relații Internaționale, Științele Politice și Științele Comunicării, prin profesor Sorin  Șipoș, care este și unul dintre autorii cărții, eveniment la finalul căruia Oana Lianu va susține un recital special în onoarea memoriei eroului nostru național. 
Joi, 28 noiembrie, de la ora 17.00, la Muzeul Țării Crișurilor, Ansamblul folcloric studențesc al Facultății de Arte - Departamentul Muzică va susține un spectacol pentru a omagia Ziua Națională a României. Alături de studenții pe care îi pregătește, Oana Lianu va susține și ea personal un recital, iar invitatul special va fi actorul Eugen Țugulea. 
Cunoscuta naistă va evolua apoi în afara granițelor țării, de data aceasta la prestigioasa Universitate din Padova, unde luni, 2 decembrie, va susține un recital extraordinar de Ziua Națională a României.
„Este un concert care a luat naștere tot în urma colaborării de excepție pe care o am cu Facultatea de Istorie. Doresc, pe această cale, să îi mulțumesc personal domnului prorector Sorin Șipoș, pentru invitațiile pe care mi le-a făcut la toate evenimentele organizate de până acum!”, a menționat interlocutoarea noastră.  
Evenimentul din Italia este rodul unei colaborări fructuoase între Universitatea din Oradea și Muzeul Țării Crișurilor, pe de o parte, și Universitatea din Padova - Departamentul de Studii Lingvistice și Literare, Societatea de Studii Românești „Miron Costin”, și Institutul Român de Cultură și Cercetare Umanistică de la Veneția, pe de altă parte. Evenimentul dedicat Zilei Naționale a României stă sub semnul bicentenarului nașterii eroului român și va începe cu proiecția filmului „Avram Iancu - împotriva imperiului” și se va încheia cu recitalul susținut de Oana Lianu.
Ultimul mare eveniment la care va participa artista în acest an este spectacolul „Ioan Bocșa și Ansamblul Icoane”, de la Opera Română din Cluj-Napoca. 
„Eu am făcut parte din prima generație de studenți ai Ansamblului studențesc de Muzică tradițională românească Icoane al Academiei Naționale de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca! Am răspuns cu mare drag și emoție invitației domnului prof. univ. dr. Ioan Bocșa - căruia îi mulțumesc, de a sărbători, prin cântec - colinde și melodii din repertoriul nostru - atât 30 de ani de viață ai acestui ansamblu extraordinar, alături de toate generațiile din 1994 până în prezent, cât și cei 80 de ani ai artistului si profesorului Ioan Bocșa, pe care îl felicit pentru întreaga activitate și căruia îi doresc Ani mulți cu sănătate!”, a conchis interlocutoarea noastră.