„The Nun”, lider în box office-ul nord-american - Film turnat în România
„Călugărița: Misterul de la mănăstire/ The Nun”, de Corin Hardy, un film din universul horror „The Conjuring”, turnat în România, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 53,5 milioane de dolari în weekendul premierei.
Cu Demian Bichir, Taissa Farmiga și Jonas Bloquet în distribuție, filmul prezintă povestea unei tinere călugărițe, a unui exorcist și a unui ghid, care trebuie să se confrunte cu un secret întunecat la o mănăstire din Transilvania anului 1952.
„Crazy Rich Asians”, o comedie romantică produsă cu o distribuție exclusiv asiatică, regizată de Jon M. Chu, s-a situat pe poziția a doua, cu încasări de 13,6 milioane de dolari. Filmul spune povestea unei tinere care descoperă că părinții soțului său sunt printre cele mai bogate familii din Singapore. Ecranizare după primul roman dintr-o trilogie care a devenit bestseller în 2013, producția a avut un buget de 30 de milioane de dolari. Poziția a treia în box office-ul nord-american de weekend este ocupată de o premieră, „Peppermint: Gustul răzbunării/ Peppermint”, de Pierre Morel, cu Jennifer Garner în rolul unei mame care vrea să se răzbune pe membrii unui cartel de droguri responsabili de moartea soțului și fiicei ei. Filmul a avut încasări de 13,3 milioane de dolari. Lungmetrajul „MEG: Confruntare în adâncuri/ The Meg”, regizat de Jon Turteltaub, cu Jason Statham în rolul principal, s-a situat pe locul al patrulea, cu încasări de 6 milioane de dolari. Poziția a cincea este ocupată de „Căutarea.../ Searching”, de Aneesh Chaganty, despre un tată care încearcă să afle ce s-a întâmplat cu fiica sa. Filmul, care a fost lansat la Festivalul Sundance la începutul anului, a avut încasări de 4,5 milioane de dolari de vineri până duminică.
Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în box office-ul nord-american la sfârșitul săptămânii trecute este completat de „Misiune: Imposibilă. Declinul/ Mission: Impossible. Fallout”, de Christopher McQuarrie (3,8 milioane de dolari), „Christopher Robin şi Winnie de Pluş/ Disney's Christopher Robin”, de Marc Forster (3,2 milioane de dolari), „Operation Finale”, de Chris Weitz (3 milioane de dolari), „Alpha”, de Albert Hughes (2,5 milioane de dolari), și „Agent provoKkKator/ BlacKkKlansman”, de Spike Lee (1,6 milioane de dolari).
Comentarii
Nu există nici un comentariu.