Actorii Kit Harington şi Rose Leslie - Jon Snow şi focoasa Ygritte din celebrul serial „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” - s-au căsătorit sâmbătă la biserica Rayne din Inverurie, iar petrecerea a avut loc la Wardhill Castle, din Aberdeenshire, castel ce aparţine familiei Leslie din secolul al XII-lea.

 

Cei doi actori, în vârstă de 31 de ani, s-au cunoscut pe platourile de filmare ale seriei „Game of Thrones” în 2012, iar povestea lor de dragoste din serial a trecut şi în viaţa reală. Leslie a părăsit echipa în 2014, iar în prezent joacă în drama americană „The Good Fight”. Cei doi şi-au anunţat logodna în luna septembrie a anului trecut în ziarul The Times. Într-un interviu acordat revistei Vogue, Kit Harington a declarat că i-a fost foarte „uşor” să se îndrăgostească de Rose Leslie, iar cea mai frumoasă amintire pe care o are de pe platourile de filmare ale serialul este când a cunoscut-o pe interpreta personajului Ygritte, în Islanda, în 2012. „Locurile erau frumoase... aurora boreală era magică... acolo m-am îndrăgostit. Dacă eşti deja interesat de o persoană şi aceasta ajunge să interpreteze rolul iubitei tale în serial, atunci este şi mai uşor să te îndrăgosteşti”, povestea el pentru Vogue.

La sosirea la biserică, Kit şi Rose au salutat fanii strânşi afară. Mireasa a purtat o rochie ivorie şi voal, iar mirele, un costum de zi. Printre invitaţii la nuntă s-au numărat colegi de pe platourile de filmare de la „Game of Thrones”, cum ar fi actorii Peter Dinklage, Maisie Williams, Sophie Turner şi Emilia Clarke. Tatăl miresei, Sebastian Leslie, s-a declarat „foarte încântat” de nuntă. „Este o zi absolut minunată pentru noi”, a adăugat el.