Continuă seria de dezbateri pe tema pandemiei de Covid în Oradea și Bihor. De această dată, sub genericul „Relatările medicilor din prima linie”, moderatorul tv Octavian Haragoș îi are invitați pe dr. Carmen Pantiș - medic primar ATI la Spitalul Clinic Județean, dr. Diana Moldovan - medic primar pneumolog la Spitalul Municipal Oradea, dr. Călin Sonea - medic-șef DSP Bihor și dr. Diana Racz - medic specialist în sănătate publică la DSP Bihor.  

Dezbaterea începe azi, 10 decembrie, la ora 18.00, fiind transmisă LIVE pe pagina de Facebook a Primăriei Oradea, a ziarului CRIȘANA precum și pe canalele social-media ale celorlalți parteneri. 


Răspunsuri documentate la întrebări legitime

Reamintim că, în continuare, medicul epidemiolog dr. Anca Hnatiuc răspunde în scris întrebărilor pe care le au cetățenii, pe email covid19@oradea.ro

În primele două dezbateri ce au avut loc deja în cadrul campaniei de informare inițiată de Primăria Oradea, oaspeții lui Octavian Haragoș au fost medicii Gheorghe Carp, Hadrian Borcea, Ramona German, Iulian Zaporojan, precum și fostul pacient COVID, Florin Vasile. Jurnalistul și oaspeții săi au abordat problemele generate de această pandemie, încercând să formuleze răspunsuri bine documentate, ancorate în realitate, la întrebările legitime pe care le au cetățenii, în legătură cu pandemia și cu campania de vaccinare. 

Dezbaterile sunt găzduite de Primăria Oradea, în cadrul campaniei de informare „COVID-19 și vaccinarea: Realitatea dozată fără prejudecăți”.

 

VIDEO 


Dezbaterea „În dialog cu medicii”:


Dezbaterea „Experiența mea cu COVID-19”

 

Q&A: Dacă o persoană are anumite boli, trebuie să evite vaccinul?