Casa de Asigurări de Sănătate Bihor organizează în luna septembrie, o sesiune de contractare care vizează furnizorii ce doresc să intre în relație contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate Bihor pentru furnizarea de servicii medicale în cadrul Programului național de sănătate mintală.

 

Este vorba despre subprogramul național de servicii conexe acordate persoanelor diagnosticate cu tulburări din spectrul autist și îndeplinesc condițiile art 46 din Ordinul 180/2022 pentru aprobarea Normelor tehnice de realizare a programelor naționale de sănătate curative, cu modificările si completările ulterioare

Documentele necesare încheierii contractelor, se transmit în format electronic, asumate fiecare în parte prin semnătură electronică extinsă/calificată a reprezentantului legal al furnizorului, la una dintre adresele de e-mail contact@casbh.ro,  pns@casbh.ro.  

Reprezentantul legal al furnizorului răspunde de realitatea și exactitatea documentelor necesare încheierii contractelor. Termen limită pentru transmiterea documente este 20 septembrie 2024, ora 14.00. Data limită pentru încheierea contractelor este 25 septembrie 2024. Documentele necesare intrării în relație contractuală cu CAS Bihor si calendarul de contractare se află afișate pe site-ul CAS Bihor. Informații suplimentare se pot obține la telefonul 0259.476.829, interior 113.