În perioada ianuarie-martie 2023, Asociația Zile Colorate a derulat proiectul „Iarnă de poveste”.

„Prin acest proiect ne-am dorit să aducem comunitatea împreună. Am gândit activități și ateliere tematice, care, prin intermediul poveștilor de toate felurile, apropie oamenii.

Am reușit să însuflețim viața rurală a comunității noastre. Am derulat ateliere pentru copiii de toate vârstele, ateliere mamă-copil și ateliere bunic-copil. Ne-au trecut pragul mulți copii, părinți, bunici, unchi și mătuși! Subiectele poveştilor, inspirate din viaţa de zi cu zi a copiilor, le-au  permis acestora să-şi exprime emoţiile, sentimentele, temerile, lipsa de încredere în sine sau de singurătate”, precizează Asociaţia Zile Colorate.

Întâlnirile au fost pline de veselie, culoare, energie și voie bună.

Tot în cadrul proiectului a fost prezentat spectacolul de teatru „Dragoste cu năbădăi”, susținut de actorii Teatrului Regina Maria din Oradea.

„Finalul proiectului ne-a găsit mai bogate prin activitățile derulate, prin oamenii pe care i-am întâlnit, prin gândurile de bine venite spre noi. Mulțumim Fundației Comunitare Oradea pentru oportunitatea oferită, sponsorilor pentru susținere și comunității noastre pentru încrederea oferită”, au menţionat organizatoarele.

Proiectul „Iarnă de poveste” a fost finanțat prin Programul Bursa Talentelor, fiind  coordonat la nivel local de Fundația Comunitară Oradea.