Copiii din Centrul de Zi Oradea continuă seria activităților distractive și educative, inclusiv în vacanța de vară.

Dacă în urmă cu câteva săptămâni au petrecut o zi de neuitat, vizitând orașul cu autobuzul turistic, săptămâna aceasta, copiii din Centrul de Zi Oradea au avut parte, în continuare, de multă distracție, dar și de activități cu caracter educativ.

Astfel, în cadrul unui frumos parteneriat, alături de „Clovnii veseli”, de la Asociația Caritas Eparhial Oradea, copiii au avut parte de o zi plină de veselie și culoare, intrând în lumea magică a jocului și a bucuriei.

Și pentru că în vacanță trebuie să și învețe, copiii din centrul de zi au participat, cu interes și curiozitate, la o activitate de dezvoltare emoțională, menită să formeze și să consolideze abilitățile emoționale, de conștientizare de sine, precum și rolul stimei de sine, ca factor de protecție în prevenirea consumului de droguri.

„Mulțumim Asociației Caritas Eparhial Oradea și doamnei Ilinca Șandor, reprezentanta Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Bihor, pentru implicarea în educarea şi crearea unei baze solide în dezvoltarea copiilor noştri”, transmit reprezentanții DAS Oradea.

Potrivit acestora, în Centrul de Zi Oradea, copiii beneficiază și în vacanțe de diverse activități, atât de recreere, cât și educative, de trei mese pe zi, dintre care o masă caldă și, nu în ultimul rând, de toată atenția și grija educatorilor lor de aici.