Programul de meditații gratuite la limba engleză, inițiat de Direcția de Asistență Socială Oradea în colaborare cu Babel School, s-a încheiat.

Programul s-a desfășurat pe parcursul anului școlar 2023 – 2024 și, în cadrul acestuia, 47 de copii din clasele primare și gimnaziale s-au bucurat de sprijinul profesoarelor Anca Cheta și Mira Kainz, în învățarea și perfecționarea limbii engleze.

Meditațiile gratuite s-au desfășurat la Centrul Social Multifuncţional „Rogerius II”, situat pe strada Episcop Ioan Suciu, lângă Orășelul Copiilor, și au îmbinat studiul cu joaca, cuprinzând și activități practice pe înțelesul copiilor, în așa fel încât aceste cursuri să fie cât mai atractive pentru participanți.

Și, pentru că vacanța de vară se apropie, la final de program, Direcția de Asistență Socială Oradea împreună cu doamnele profesoare le-au oferit copiilor o după-amiază de neuitat, organizând o festivitate de încheiere. Distracția a fost tema zilei, cei mari, din clasele gimnaziale, au participat la o serie de jocuri interactive, gândite special pentru ei de către prof. Anca Cheta, iar cei mici au fost surprinși de către prof. Mira Kainz, care le-a dăruit  jucării de pluș, reprezentând personaje de animație celebre.

La finalul activităților toți copiii au servit o delicioasă pizza, delicatese dulci și au primit diplome de participare la acest program inedit. 

 ,,Vreau să le mulțumesc profesoarelor care au venit înspre noi din dorința de a sprijini voluntar copiii din comunitate. Prin astfel de parteneriate, putem acoperi mai multe nevoi sociale, iar pentru că demararea acestui program de meditații gratuite la limba engleză s-a bucurat de un mare interes din partea copiilor și părinților, vom continua și extinde acest program din toamnă, urmând să revenim cu detalii pentru cei interesați. Le mulțumesc pe această cale și voluntarilor care ni s-au alăturat pe parcurs!”, a declarat Anca Grama, directorul Direcției de Asistență Socială Oradea.