Direcția de Asistență Socială (DAS) Oradea anunță că sesiunea de depunere a dosarelor pentru înscrierea copiilor la creșe pentru anul școlar 2021-2022 s-a finalizat.

Accesând site-ul Direcției de Asistență Socială (DAS) Oradea, https://www.daso-oradea.ro/ro/articol..., se pot vizualiza listele nominale cu punctajul stabilit pentru fiecare copil pentru care s-a depus dosar de înscriere, în vederea frecventării creșei în anul școlar 2021-2022.

Având în vedere că la unele creșe au rămas locuri disponibile, DAS Oradea aduce la cunoștința părinților ai căror copii au rămas în așteptare că au posibilitatea de a opta pentru admiterea la una dintre aceste creșe, după cum urmează: Creșa nr. 8 „Căsuța Piticilor”, str. 1848 nr. 3/b - 10 locuri disponibile; Creșa nr.13 „Lizuca și Patrocle, str. Bumbacului Bl AN28-30 - 14 locuri disponibile; Creșa nr. 14 „Micul Fluturaș”, str. Iuliu Maniu, nr. 46 - 11 locuri disponibile; Creşa nr.15 „Căsuţa Prieteniei”, str. Gen. Ghe. Mărdărescu nr.12, Parcul Industrial I - 36 locuri disponibile.

„În acest sens, părintele/reprezentantul legal al copilului aflat în așteptare are posibilitatea de a transmite până miercuri, 21 iulie 2021, ora 16.00, pe adresa de email sps@daso-oradea.ro, o solicitare prin care își exprimă opțiunea pentru una din creșele precizate mai sus”, transmit reprezentanții DAS Oradea.

Potrivit acestora, în cazul în care numărul solicitărilor va fi mai mare decât numărul locurilor disponibile la una din creșele de mai sus, admiterea se va realiza în ordinea descrescătoare punctajului obținut inițial.

Listele finale cu copiii admiși/rămași în așteptare la creșe pentru anul școlar 2021-2022 se vor publica pe site-ul DAS Oradea şi pe site-ul Primăriei Oradea, în urma aprobării acestora de către directorul executiv al DAS Oradea, respectiv până cel târziu în data de 28 iulie 2021.