Sub această urare „Cetățenii activi la puterea a treia” din comunitatea orădeană au adus marți, 19 decembrie, multă bucurie la sediul Direcției de Asistență Socială Oradea, prin organizarea unui eveniment artistic de suflet.

Au colindat Corul Margareta și interpreții de muzică populară prof. Maria Matei și Adrian Bojan, după care momentul artistic a continuat cu recitarea de excepție a unor poezii de către Ioana Precup, Hetes Pascu și profesorul Aurel Horgoș. În continuare, Florentina Pușcău și-a prezentat cartea „Mesaje divine”, dăruind câte un exemplar personalului din cadrul Direcției de Asistență Socială Oradea.

Totodată, cei prezenți s-au bucurat, ca în fiecare an, de repertoriul de colinde oferit de Corul „General Traian Moșoiu” (coordonator: prof. Mircea Dan, dirijor: prof. Ioan Fluieraș), cu care Direcția de Asistență Socială Oradea a colaborat de-a lungul anilor în organizarea activităților pentru seniorii din comunitate și din centrele sociale multifuncționale din cartiere.

„Seniorii noștri, reprezentați de doamna Miorița Săteanu, cetățean de onoare al municipiului Oradea, au fost, sunt și vor fi mereu pentru noi o sursă de inspirație și de energie”, au transmis reprezentanții DASO.