Narcis Avram, un băiat de 13 ani din Oradea, care suferă de pareză spastică și hidrocefalie, are nevoie de ajutor, singura care îl îngrijește fiind bunica lui, Maria, de 71 de ani.

Născut prematur la doar șase luni, băiatul se confruntă cu grave probleme de sănătate. Întrucât la naștere cântărea doar 800 de grame, a fost pus în incubator, unde a fost ținut trei luni.

„Copilul s-a născut sănătos, însă, din cauză că a stat trei luni la incubator, a făcut pareză spastică și hidrocefalie. Tot din această cauză, i-au apărut chisturi la cap”, ne-a declarat tanti Maria, bunica lui Narcis.

Femeia își amintește că, la câțiva ani după naștere, starea copilului s-a agravat, astfel încât a fost supus mai multor intervenții chirurgicale la Cluj. După Cluj, starea lui Narcis s-a ameliorat, însă băiatul are nevoie tot timpul de tratament, fizioterapie, tratament medicamentos și operații care necesită costuri foarte mari, pe care femeia de 71 de ani nu și le permite.

Bunica lui Narcis a deschis un cont la bancă pentru oamenii cu suflet care au posibilitatea și doresc să se implice financiar în vindecarea copilului.

Contul unde cei interesaţi îl pot ajuta pe băiat este: RO22CECEBH0908RON0485285, deschis la CEC BANK, pe numele Nistor Luminiţa, mama lui David. De asemenea, cei care doresc și au posibilitatea pot să-l ajute pe copil prin intermediul bunicii lui, Maria. Femeia poate fi contactată telefonic la numărul: 0746/555.484.