Durere, nepuțintă, frustrare! Toate aceste sentimente destramă sufletul unei familii din localitatea bihoreană Vărășeni, comuna Răbăgani, după ce o tănără mamă, în vârsta de doar 37 de ani, a fost diagnosticată cu cancer.

Sorina Luminița Monenci suferă de o boală gravă, Carcinom Neuroendocrin. Mamă a doi copii, o fată, de 15 ani, și un băiat, de 18 ani, femeia urmează, în momentul de față, tratament oncologic la Cluj. O speranță la viață a venit pentru ea de la o clinica din Turcia, însă costurile pentru această familie modestă din Vărășeni sunt imposibile: peste 50.000 euro, pentru început.

„Știu ce înseamnă să ai în familie pe cineva cu o astfel de boală, pentru că, de curând, mi-am pierdut mama, din cauza acestei boli nemiloase. Din acest motiv, fac un apel către toți oamenii de bine să o ajute pe această tânără mămică să aibă o șansă la viață. Orice bănuț contează pentru ca Sorina să ajungă în Turcia, la tratament, cu atât mai mult cu cât acasă o așteaptă doi copii. Ca de fiecare dată în cadrul acțiunilor umanitare Alături de semenii noștri, sunt convins că, și în acest caz, oamenii cu suflet și posibilități materiale vor da dovadă de empatie și se vor implica. Dumnezeu este mare și va răsplăti fiecăruia înzecit!”, spune Mădălin Carțiș, coodonatorul acțiunilor umanitare „Alături de semenii noștri”.

Conturile în care se pot face donații sunt următoarele:

RO48BTRL00501201P60926XX în lei;

RO45BTRLEURCRT00P6092602 în euro sau BT pay 0784010107, pe numele Monenci Sorina Luminița.