AJOFM Bihor va organiza, în perioada 4-5 mai, Târgul locurilor de muncă şi de orientare în carieră. La eveniment şi-a confirmat venirea ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Marius Budăi.

Târgul locurilor de muncă şi de orientare în carieră se desfăşoară cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Bihor, în cadrul proiectului ,,Rețea transfrontalieră pentru susținerea dezvoltării carierei profesionale în regiunea de graniță - CAREER” - cod ROHU 331. Aceste proiect este finanțat prin Programul Interreg V-A România-Ungaria, şi este un eveniment la scară largă, care reprezintă o premieră în România, atât în ceea ce privește nivelul de organizare, cât și în ceea ce priveşte numărul participanților.

La această ediție a târgului şi-au confirmat participarea peste 50 de companii, în calitate  de expozanți. De asemenea, vor fi prezenţi reprezentanţi ai peste 25 de școli din județul Bihor şi peste 10 furnizori de formare profesională, respectiv instituții publice centrale și locale. Evenimentul  va avea  program zilnic, în intervalul orar 08.00 -17.00, în Cetatea Oradea, iar deschiderea oficială va avea loc în data de 4 mai, de la ora 10.00 pe scena amenajată în acest sens.

În data de 5 mai, tâgul va fi onorat cu prezența de către ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Marius Budăi. Ministrul Muncii îşi va începe vizita la ora 10.00, pe scena evenimentului, urmând ca de la ora 12.15 să participe la o conferinţă de presă.