Protestul angajaților din Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Bihor a luat sfârșit, la fel ca în alte județe, după ce deputații au aprobat, marți, proiectul de lege referitor la majorarea salariilor personalului din casele județene de asigurări de sănătate.

În aceste condiții, cu ocazia unui interviu acordat miercuri, Dorel Dulău, șeful CAS Bihor, preciza următoarele: „Îi anunțăm pe asigurații bihoreni și pe ceilalți locuitori ai județului nostru cu privire la deblocarea sistemului asigurărilor sociale de sănătate din România, inclusiv al celui funcțional la nivelul județului Bihor. În videoconferința de ieri, 14 noiembrie, desfășurată la nivelul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, am fost înștiințați cu privire la acest aspect chiar de către domnul președinte Andrei Baciu.

În numele colegilor din cadrul CAS Bihor, cărora li s-a reparat o inechitate socială referitoare la nivelul de salarizare, îi asigur pe toți bihorenii de buna desfășurare a activității instituției noastre, în condiții de eficiență și normalitate, iar în privința relațiilor cu publicul precizez că acestea se vor desfășura conform programului prestabilit”.