Vineri, 23 martie, de la ora 18.00, în sala de evenimente Pandora Palace, va avea loc o seară caritabilă, intitulată ,,Împreună pentru autism”.

 

Anul acesta, Pandora Palace, o locație elegantă, rafinată și exclusivistă, este sponsorul principal al evenimentului organizat de Asociația SOS Autism Bihor.

„Împreună pentru autism” este un eveniment dedicat zilei de 2 aprilie, dată la care se marchează, în întreaga lume, Ziua Mondială de Conștientizare a Autismului, prin iluminarea în albastru a unor clădiri importante și organizarea unor evenimente de conștientizare a acestei afecțiuni.

„Cu această ocazie, invităm sponsorii, colaboratorii, partenerii și prietenii noștri la o seară caritabilă, cu strângere de fonduri, pentru continuarea proiectelor și activităţilor aflate în derulare. Va fi o seară plină de surprize, cu muzică, dans și licitaţie de obiecte”, anunță Simona Zlibuț, președinta Asociației SOS Autism Bihor.

Una dintre invitatele speciale ale serii va fi cunoscuta prim-soprană Daniela Vlădescu, care îi va încânta pe cei prezenți cu muzica și vocea ei. Un alt invitat special al serii va fi Călin Pop, care va susține un recital de excepție, împreună cu Ambra Pop și Raul Silaghi. Atmosfera muzicală a serii va fi întreținută de Adi Moț Band, cu muzică live, de calitate, cuprinzând toate genurile muzicale. Momentele de dans vor fi susținute de către copiii David Gorgan și Nicole Barna. Perechea, multiplă campioană națională, este membră a Clubului de dans Stephany din Oradea și a Clubului de dans Soldance Ungaria. Tot în seara de 23 martie, își va da concursul perechea formată din dansatorii Roxana Carina Luncan și Marc Andrei Lorincz, care sunt reprezentanți ai Clubului de dans sportiv Exclusive Dance din Oradea și campioni naționali ai României la categoria lor de vârstă.

Fiind deja o tradiție la evenimentele organizate de Asociația SOS Autism Bihor, trupa Cool Style Show Dance va fi prezentă cu momentele lor de excepție. Seara va avea și un moment de prezentare de modă, susținut de cunoscuta Agenție Graziela Models Agency. Prezentatorul serii va fi Mihai Dacin.

„Fondurile strânse în urma vânzării biletelor la această seară caritabilă vor fi donate Asociației SOS Autism Bihor”, a menționat Simona Zlibuț.

Informaţii și rezervări de bilete se pot face la telefon 0744/559.154 și 0742/529.453 sau la sediul Asociației SOS Autism Bihor, str. Miron Pompiliu nr. 5. Prețul unui bilet este de 150 lei.