O tânără de 18 ani din Bihor, care s-a născut cu Sindrom Down, are nevoie de ajutor. Andreea Maria Moțiu este programată pentru o nouă intervenție pe cord deschis, la Spitalul Pelican din Oradea.

Andreea Maria Moțiu are 18 ani și este din comuna Sântandrei, județul Bihor. Tânăra s-a născut cu sindrom Down, însă, din păcate, au venit la pachet și alte afecțiuni DSA: defect septal atrial, DSV - defect septal ventricular, insuficienta mitrală severă și canal atrio-ventricular comun.

Andreea a fost operată pe cord deschis la vârsta de 1 an și 7 luni, dar șirul operațiilor nu s-a oprit aici. Au urmat alte intervenții chirurgicale, la ambele picioare, pentru deviații de rotule, iar acum, Andreea este programată pentru o nouă intervenție pe cord deschis, pentru plastie de valvă mitrală, la Spitalul Pelican din Oradea.

Cine dorește s-o ajute financiar pe Andreea, să treacă cu bine peste această încercare, o poate face donând în următoarele conturi: RO45BTRLRONCRT0228959102 (în lei) sau RO22BTRLEURCRT0228959101 (în euro), pe numele mamei fetei, Mihaela Suciu.