Ediția cu numărul 8 a proiectului „Oradea donează o pâine” are loc astăzi, 27 august, între orele 16.00-18.00, în cinci puncte de distribuție din municipiul de pe Crișul Repede.

Proiectul „Oradea donează o pâine” a ajuns la ediția a VIII-a, care are loc astăzi, 27 august, între orele 16.00-18.00.

Cele patru locații fixe sunt: în fața Pieței Decebal, în fața Pieței Rogerius, în fața Bisericuței Nufărul și la Oradea Plaza. A cincea locație va fi, de această dată, în fața stației de tramvai Olosig.

„După finalizarea ediției din luna iulie, cele 300 de pâini rămase au fost duse la centrul de îngrijire a bătrânilor, de la Dumbrava, unde domnul Pașca, împreună cu familia sa, ne-a întâmpinat cu inima deschisă, ca de fiecare dată. La această ediție dorim ca pâinile rămase marți, 27 august, să ajungă în centre de îngrijire a copiilor și tinerilor, precum și la familii nevoiașe”, anunță Lacrimioara Șipoș, voluntar în cadrul proiectului.

Proiectul „Oradea donează o pâine” este deschis tuturor celor care au nevoie de o pâine pe care o pot ridica din cele cinci puncte de distribuție, precum și celor care vor să dăruiască o pâine sau mai multe, după posibilități.

„Oameni frumoși au răspuns pozitiv, până în prezent, invitației noastre de a întinde o mână, iar noi le mulțumim, pe această cale, invitându-i să susțină, și în viitor, acest proiect de suflet. Dorința noastră este de a crea, și pe mai departe, o punte între cei care vor să dăruiască și cei care vor să primească, pentru că aceștia din urmă au nevoie să primească acel minim existențial, o pâine”, explică Alex Petricaș, inițiatorul proiectului. Potrivit acestuia, grupul de inițiativă este format din oameni simpli, uniți doar de intenția bună de a ajuta.

„Și pentru că dorim să schimbăm ceva, și pentru că putem schimba puțin lumea din jur pentru a o face mai bună, cu ajutorul vostru, dragi orădeni, încercăm să ne implicăm cât mai mult, mulțumindu-vă și așteptându-vă alături de noi și de această dată. Un gest mic pentru unii, poate însemna enorm pentru alții!”, transmit organizatorii evenimentului.

Informații suplimentare se pot obține la adresa de email oradeadoneazaopaine@yahoo.com sau pe pagina de facebook http://www.facebook.com/oradeadoneazaopaine