Vineri, 19 octombrie, între orele 9.00-16.00, va avea loc cel mai mare eveniment din acest an dedicat pieţei forţei de muncă, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, care se va organiza în Oradea, Aleșd și Beiuș.

Toţi agenţii economici interesaţi să angajeze şi toate persoanele care vor să-şi găsească un loc de muncă îşi vor da întâlnire la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, care se va desfășura vineri, 19 octombrie, în intervalul orar 9.00-16.00, în trei locații diferite: Oradea (Sala Sporturilor „Antonio Alexe”, str. Cazaban nr.3), Aleșd (sediul Agenției locale a AJOFM, str. Rândunicii nr.4) și Beiuș (Sala Mare a Primăriei).

Evenimentul este organizat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Bihor.

La Oradea vor fi prezenți 58 de angajatori, la Aleșd - 8 angajatori, iar la Beiuș - 4 angajatori, care vor oferi persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă un total de 1.425 locuri de muncă, dintre care 237 sunt destinate persoanelor cu studii superioare.

„Misiunea agenţiei noastre este de a media cererea şi oferta de pe piaţa muncii din judeţul Bihor. Prin această nouă Bursă dedicată absolvenţilor, dorim să asigurăm noi oportunităţi în carieră absolvenților aflați în căutarea unui loc de muncă. Ne aşteptăm să fie cel mai mare eveniment de acest tip organizat anul acesta în Oradea şi Bihor. Dorim ca acest eveniment să fie dedicat absolvenților, pentru a veni în sprijinul angajatorilor din județul Bihor care doresc angajarea lor. Sperăm ca şi interesul vizitatorilor să fie unul pe măsura anvergurii evenimentului şi a numărului de locuri de muncă”, menționează Békési Csaba, directorul executiv al AJOFM Bihor.

Potrivit acestuia, în cadrul Bursei din 19 octombrie, AJOFM Bihor va furniza servicii de informare, consiliere și mediere persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, dar și suport tehnic privind măsurile active promovate: prime, subvenții, pachete de mobilitate, ucenicie și stagiatură.