Echipele de fotbal ale arbitrilor din Bihor, Arad, Timiş, Bekes (Ungaria) s-au reunit la Sântandrei pentru ediţia a 17-a Turneului Prietenia. Patrulaterul desfăşurat pe stadionul Comunal a fost câştigat de selecţionata arbitrilor bihoreni.

 

 

Susţinuţi de pe margine de preşedintele AJF Bihor, Radu Bitea, şi de şeful CJA Bihor, Ioan Pirtea, bihorenii s-au impus în ambele partide disputate. În prima au trecut cu 2-1 de Bekes, graţie golurilor marcate de Ionuţ Cheregi şi Paul Mihuţa, iar în finală au învins cu 3-1 echipa din Timiş,

Pentru campionii acestei ediţii au înscris Szucs Tibor, Marius Matica şi Paul Mihuţa.

La CJA Bihor au evoluat Norbert Orban - Tibor Szucs, Cristian Platon, Cristian Nagy, Vlad Vida, Andrei Pirtea, Constantin Constandache, Paul Mihuţa, Ionuţ Cheregi, Marius Matica, Cristian Gozman.

Rezerve: Sergiu Bărcan - Raoul Roşu, Ovidiu Timar şi Marcel Pirtea, ultimul fiind şi antrenorul echipei.

În partida pentru locurile 3-4, Bekes a dispus de Arad cu 9-6.

Participantele au fost răsplătite cu plachete, iar cel mai bun jucător al turneului a fost declarat Constantin Constandache de la Bihor.

Concluziile turneului au fost trase în prezenţa tuturor delegaţiilor la restaurantul Dodo din Sântandrei, într-o atmosferă de bună dispoziţie întreţinută de solistul Claudiu Borza şi formaţia. Participanţii s-au declarat încântaţi de acţiunea organizată de CJA Bihor în colaborare cu AJF Bihor.