Mai multe echipe orădene de baschet juniori şi tineret au susţinut jocuri în ultima perioadă, majoritatea rezultatelor obţinute fiind pozitive. De menţionat reuşita echipei LPS Bihorul CSM Oradea care a reuşit să obţină calificarea la turneul final al Campionatului Naţional U19.

Echipa U19 LPS Bihorul CSM Oradea a obţinut calificarea la turneul final ca urmare a rezultatelor înregistrate la turneul semifinal care s-a desfăşurat recent la Târgovişte. Elevii lui Alin Cureş au obţinut două victorii şi au suferit o înfrângere. Bilanțul echipei orădene în Grupa Valorică A, Seria 2 a făcut ca aceasta să se claseze în final pe locul al 2-lea obținând astfel calificarea la turneul final (Final Four) care se va desfăşura în perioada 19-20 februarie, anul curent.

Rezultate înregistrate de echipa U19 la turneul semifinal: LPS Bihorul CSM Oradea - CSŞ Târgoviște 78-74, LPS Bihorul CSM Oradea - Știința București 67-83 şi LPS Bihorul CSM Oradea - Leii București 72-63.

Lotul care a făcut deplasarea la acest turneu: Pătcaș Denis, Igna Raul, Schmidt Marian, Popescu Andrei, Boțoc Mihai, Bolba Denis, Șandor Adrian, Bahrim Ștefan, Baneș Alexandru, Gavriluț Ștefan, Dunca Florin şi Roman Casian. Antrenor: Alin Cureş.

Echipa masculină U16 pregătită de David Karsai și Valeria Scheiner a obţinut două victorii, 97-41 cu 102-40 cu echipa Cuza Pirates 2 Brăila. Ambele partide s-au desfăşurat la Oradea. Bilanțul echipei orădene este de 4-0 în Grupa 8 din Faza 2 a Campionatului Național U16 masculin.

Echipa U15 CSM CSU Oradea a participat cu puţin timp în urmă la cel de-al 2-lea turneu European Youth Basketball League de la Rijeka (Croația). Componenţi ai Grupei D din această competiţie, bihorenii au obţinut un succes, 99-88 cu Ri Basket, şi au suferit trei eşecuri, 58-84 cu CSU Sibiu, 32-97 cu Elite Euro Talent Select şi 56-87 cu Basketball Academy Amsterdam. Bilanțul general al echipei în Grupa D din EYBL U15 masculin a fost de trei victorii și cinci înfrângeri. Echipa a fost antrenată la acest turneu de către Tihomir Badnjar și Melania Kokovay.

Echipa masculină U13 a obţinut trei victorii în cadrul turneului de la Baia Mare, după cum urmează: 89-41 cu UVT Timişoara, 57-54 cu Wild Cats Baia Mare şi 49-31 cu CSŞ Sighetu Marmaţiei. Cu 5-1 la general, formația orădeană antrenată de Zoltan Hidi și Krisztina Kokovay s-a clasat pe locul al 2-lea în Grupa M din prima fază a Campionatului Naţional U13.