Stadion: Biharea

Spectatori: aproximativ 100

Marcator: Monea 21 (11m)

Cartonașe galbene: Lazea, Monea, Sime, Teglaș, A. Ienciu, Berce / Cervinschi, Mihăesc, Bogdan

Cartonaș roșu: Sereș, min. 51, pentru înjurii aduse arbitrului

Biharea: Terme - Sime, Hulber, Varga, Berce (90+1 Tulvan), A. Ienciu, V. Ienciu, Bulcău (90 Teglaș), Lazea, Marc (85 Belea), Monea.

Antrenor: Dorin Boca.

CS: Ghețe - Szucs, Marc, Bogdan, Sabo, Sere, Cervinschi, Moga (55 Mihăesc), Iacob, Țîrlea, Leș.

Antrenor: Valer Durdeu.

Arbitri: Andrei Pirtea - la centru, George Bronț și Adina Moza, asistenți.

Observator AJF: Petru Boros.

Actualul campionat din Liga a IV-a s-a încheiat cu multe regrete lângă „Apa Boiului”, deoarece vășcăuanii au început să „lege” jocul destul de tardiv, pe un final când, în sfârșit, spiritul „cohanilor” a ieșit la suprafață prin dăruirea în joc, care altădată era punctul forte al unei grupări cu vechi state de servicii în fotbalul județean.

Ultima partidă, din actuala ediție, a depășit cu mult anticipațiile microbiștilor, deoarece aceștia „simțeau” un meci de vacanță, mai ales ținând cont de faptul că punctele puse în joc nu puteau „deranja” pozițiile ocupate, indiferent de rezultatul final. Spre cinstea lor, ambele echipe au jucat cu „turația” la maxim, reieșind o partidă deosebit de spectaculoasă, dar și îndârjită, pe alocuri chiar tensionată (!?), care a degenerat în startul reprizei secunde când Sereș (51) a părăsit mai devreme terenul, în urma unui cartonaș roșu, fiind urmat la vestiar și de antrenorul Valer Durdeu, pentru proteste. Leș (2) a trimis puternic, peste bară însă, pentru ca gazdele, coordonate de pe margine de Ioan „Ness” Porge, deoarece Dorin Boca este încă suspendat, să inițieze prima acțiune prin Marc (5), însă șutul acestuia a avut aceiași soartă. Urcat în atac, Hulber (13) a trimis o „ghiulea” puternică, dar Ghețe a avut un reflex formidabil, ca și la șutul lui Marc (15). Singurul gol al partidei a fost realizat de Monea (21), din lovitură de pedeapsă acordată în urma unui fault clar în careu asupra lui Bulcău, care de fapt a și consfințit scorul final, (1-0). Sereș (30) și-a încercat norocul printr-un șut de la distanță, fără șansă însă, pentru ca vetertanul A. Ienciu (33) să nu „prindă” un balon din marginea careului mic, după care ocaziile de gol au dispărut. Monea (50) nu a putut înscrie, în situație de unu la unu, în fața lui Vlad Ghețe, după care echilibrul numeric s-a rupt, oaspeții rămânând în inferioritate. La rampă a ieșit, poate, cel mai bun portar din Liga a IV-a, Vlad Ghețe, care a făcut adevărate minuni în poartă, limitând proporțiile scorului. Astfel, Ghețe (55) a avut o triplă paradă la ocaziile avute, în „lanț”, de Marc, Bulcău și Lazea, pentru ca Marc (60) să fie oprit de către inspiratul Ghețe, care i-a „cules” mingea de la picioare, din nou în situație de unu la unu. Câteva raiduri în suprafața adversă a oaspeților s-au soldat cu lovituri libere executate de portarul Ghețe, însă golul mult dorit nu a apărut, iar pe final același imbatabil Ghețe a mai avut o intervenție salvatoare la „torpila” lui Monea (88), risipind ultima oportunitate de gol a gazdelor, care au înregistrat o victorie meritată, dar la o diferență mică, care nu a reliefat evoluția din teren a celor două combatante.