Stadion: Biharea

Spectatori: aproximativ 100

Marcatori: Varodi 72 (autogol) / Fl. Lazăr 2, Trip 16, Cl. Copil 53, Varodi 87

Cartonașe galbene: Bogdan, Filip / Iuhas, Fl. Lazăr, Copil

Biharea: Bogdan - Bulcău, V. Ienciu, Filip, Toma (38 Bercea), Pașca,

M. Sabău, Vl. Teaha (53 Teglas), A. Sabău. A. Micula, Marc.

Antrenor: Dorin Boca.

CSC: Hava - Iuhas, Ardelean, Cl. Popa (55 Varodi), Fitero (89 Meseșan), Ban, Cl. Copil, Morna (88 Faur), Trip, Cr. Copil (21 Bala), Fl. Lazăr.

Antrenor: Ovidiu Morna.

Arbitri: Dorin Buescu - la centru, Raul Ardelean și Alin Opriș, asistenți.

Observator AJF: Marcel Pirtea.

Degringolada vășcăuanilor continuă și după acest meci disputat lângă „Apa Boiului” deoarece doar ambiția nu a fost suficientă pentru obținerea victoriei în fața unui adversar care după „contabilizarea” celor trei puncte a devenit noul lider (datorită golaverajului) a Ligii a IV-a.

Multele absențe din lotul vășcăuanilor persistă încă, iar vulcanicul antrenor gazdă, Dorin Boca, chiar dacă a reușit să „imprime” o ambiție aparte propriilor jucători, aceștia nu au reușit să se ridice la pretențiile adversarului care după această etapă s-a instalat pe prima poziție a clasamentului. Sigur că deschiderea rapidă a scorului (0-1), prin reușita lui Fl. Lazăr (2) cu o lovitură de cap, a „cântărit” greu în economia jocului, iar intervenția lui Hava la lovitura liberă a lui M. Sabău (9), când a respins de sub transversală au fost suficiente argumente pentru ca „plumbul” să se „cuibărească” în ghetele gazdelor. Și ca totul să fie „perfect”, o nesincronizare în defensiva vășcăuanilor a fost promt speculată de Trip (16) care a mărit diferența (0-2). Replica gazdelor a fost una din faze fixe, însă fără șanse pentru A. Ienciu (25) și A. Micula (30), pentru ca portarul Bogdan să aibă trei intervenții salutare în fața lui Trip (31, 41) și Bala (43). O nouă lovitură liberă directă nu a avut sorți de izbândă pentru M. Sabău (47) pentru ca la cealaltă poartă Bogdan să respingă lovitura liberă executată de Ban, dar pe fază Cl. Copil (53) a scuturat plasa (0-3). Trip (60) l-a mai testat o dată pe Bogdan, după care Teglas (61) nu a prins cadrul celeilalte porți. A „reușit” însă Varodi (72) care a marcat în proprie poartă (1-3), în urma unei lovituri de colț. Marc (75) a șutat slab pe jos, în timp ce Morna (79) a ratat din marginea careului mic, pentru ca Trip (81) să trimită peste poartă din lovitură liberă de la 17 metri. Cu un șut în diagonală, Varodi (87) a înscris și la cealaltă poartă un eurogol prin care a „fixat” scorul final (1-4), exultând pe bună dreptate după ghinionul avut în dauna propriei echipe. Înfrângerea putea să fie un pic mai „digerabilă” dacă A. Sabău (89) nu ar fi ratat o ocazie uriașă din postura de unu la unu cu portarul proaspătului lider.