În cel de-al doilea amical al iernii, formaţia pregătită de Florin Fărcaş a fost învinsă de către ocupanta locului al 4-lea din seria a 4-a a Ligii a III-a. La capătul unui joc în care s-au ratat două penalty-uri (câte unul de fiecare parte), CAO Oradea a pierdut 2-1 (0-1) jocul disputat ieri pe Stadionul „Motorul”.

Duelul cu una dintre echipele bune din Liga a III-a, ACS Dumbrăviţa fiind la doar 5 puncte de liderul Seriei a 4-a, Şoimii Lipova, a fost echilibrată mai cu seamă pe parcursul primei reprize. Schimbările efectuate în partea a doua, unele inerente într-un joc de pregătire, au făcut ca la conducerea jocului să se instaleze chipa oaspete care astfel a reuşit să întoarcă rezultatul stabilit la pauză.

CAO a deschis scorul în minutul 31 prin Tenche, jucătorul venit de la CS Oşorhei finalizând din vole, de la 11 metri din poziţie centrală, un şut repsins de portarul advers. Oportunitatea s-a născut ca urmare a acţiunii iniţiate pe partea dreaptă de către Darius Costea care, la finalul pătrunderii solitare, a şutat pe poarta echipei din Dumbrăviţa. Formaţia din judeţul Timiş ar fi putut egala în minutul 53 atunci când a beneficiat de o lovitură de pedeapsă dar jucătorul desemnat să execute a şutat peste poartă. Penalty-ul a fost comis de către Varodi care a faultat în careu. Egalarea a survenit în minutul 73 pe fondul dominării echipei adverse. Rezultatul final, 2-1 pentru ACS Dumbrăviţa, a fost stabilit în minutul 80 atunci când atacantul bănăţenilor, scăpat din marcaj de către fundaşii orădeni, l-a lobat pe Egri de la 16 metri finalizând o pasă în adâncime. Atunci când mai erau trei minute până la terminarea timpului regulamentar, orădenii ar fi putut egala. Centralul a dictat lovitură de pedeapsă la un henţ în careu dar Remus Paşca a şutat pe lângă poartă.

CAO Oradea: Egri – Varodi, Letan, Panti, Man, Balog, Tenche, Hosu, Costea, Ciocan, Paşca. Au mai intrat: Ţârtea, Torok, Laslău, Koteles, Blegea, Alungi şi Junc.

Ioan KLESZKEN