Două dintre echipele bihorene din Liga a III-a susţin astăzi noi jocuri de verificare în compania unor formaţii din judeţul Arad.

De la ora 11.00, CSC Sânmartin evoluează în deplasare cu Crişul Chişineu Criş, liderul seriei 8 din Liga III, care sâmbătă a fost învinsă într-un joc amical de ACS CAO 1910 Oradea cu 1-0.

CAO joacă de la ora 15.00, pe terenul sintetic de la Salonta, cu CS Ineu, grupare din Liga a IV-a. În faţa unui advesar din eşalon inferior, orădenii vor miza în principal pe jucători care au evoluat mai puţin în ultimele jocuri de verificare. „Este un prilej pentru a vedea mai mult la lucru şi pe jucătorii care au jucat mai puţine minute în precedentele amicale cu echipe din ligile a doua şi a treia", a afirmat antrenorul principal Florin Farcaş.

Sâmbătă, CAO va avea un joc cu un adversar mai bine cotat, în deplasare, cu Şoimii Lipova, locul 3 în Liga III, seria 8.

Cealaltă formaţie bihoreană din seria 10 a eşalonului trei, Luceafărul Oradea, va disputa următorul meci de pregătire, sâmbătă, de la ora 12.00, în deplasare, cu Foresta Tileagd.