Tinerii baschetbaliști pregătiți de către Alin Cureș și Zoran Vranes vor disputa astăzi și mâine trei partide care vor conta pentru Turneul 2 din cadrul Campionatului Național U18.

Cele trei partide se vor desfășura la Craiova, juniorii orădeni venind după trei succese din tot atâtea posibile obținute la turneul inaugural, desfășurat la Livezeni, la începutul lunii martie. În cadrul acestui campionat de juniori au dreptul să evolueze sportivi născuți după 1 ianuarie 2003. Evenimentul din Bănie a fost amânat cu o săptămână la solicitarea bihorenilor care au avut trei jucători, pe Vlad Marinău, Luca Năstruț și Marian Schmidt, în echipa lui U BT Cluj-Napoca invitată să participe la redutabilul turneu internațional organizat sub egida Euroleague Basketball, la Belgrad.

Programul orădenilor la turneul care se va desfășura în Sala „Ion Constantinescu” din Craiova arată astfel: astăzi, de la ora 13.30, cu CSȘ Mediaș, de la ora 20.00, cu Lions Craiova, și mâine, de la ora 09.30, cu Artesania București.