Echipa de juniori U 19 a Crișului Aleșd a depășit primul tur al fazei zonale după un meci cu răsturnări de scor și dramatism, decis la loviturile de departajare. Aleșdenii au dispus pe teren propriu, cu 6-5 (2-2, 0-1), de Plimob Sighet și așteaptă următorul adversar pe plan național.

 

Maramureșenii au început mai deciși partida, conducând din minutul 7, dar aleșdenii au avut o ripostă solidă după pauză. La zece minute de la reluare, Constantin Suciu a reușit să egaleze, pentru ca peste același interval de timp, golgeterul Gabriel Balogh să aducă formația aleșdeană în avantaj (2-1). Oaspeții nu au cedat, egalând în minutul 74 și, cum până la final nu s-a mai marcat, au urmat loviturile de la 11 metri. La acest capitol, juniorii Crișului s-au dovedit mai stăpâni pe ei, fructificând patru din cele cinci penalty-uri, spre deosebire de sigheteni care au irosit două lovituri.

La gruparea aleșdeană au jucat Elisei Pintea - Sergiu Pârcălab, Bogdan Fogarași (80 Raul Șandra), Bogdan Ardelean, Răzvan Măgui, Sebastian Petruț (62 Răzvan Cacuci), Sergiu Marușca, Cosmin Abrudan, Balogh Gabriel, Mate Bendoni, Constantin Suciu. Rezerve neutilizate: Denis Gavrilaș - Rareș Demian, Rareș Gherman, Răzvan Sturz, Ștefan Ardelean. Antrenor: Ciprian Fogarași.

Rezultatele celorlalte partide disputate în turul I:

AFC Căpleni - Inter Cizer 0-5

Străjerii Răzvad - Speed Academy Pitești 1-2

Șoimii Topolog - CS Năvodari 1-5

Voința Cochirleanca - Agrostar Tulucești 3-5

Victoria Gugești - Dinamic Unirea 4-2

Junior Câmpina - FC Urziceni 3-0

ACSM Oltenița - LPS Mircea Eliade 1-0

Juniors Berceni - Dunărea Giurgiu 0-1

CSO Turceni - CSM Deva 0-3

AFK Miercurea Ciuc - Progresul Sita Buzăului 4-1

CS Orășenesc Copșa Mică - GT Sport Alba Iulia 1-3

Viitorul Curița - Unirea Ruginoasa 5-2.

În turul următor, aleșdenii vor evolua în deplasare, duminică, de la ora 17.00, cu Inter Cizer (Sălaj).