Înaintea meciului de Cupa României în care va înfrunta pe FC Bihor, echipa de fotbal Crișul Sântandrei (Liga 3) a susținut și a pierdut 0-2 (0-1) un meci de pregătire în compania echipei CAO (Liga 4).

Echipa din Sântandrei a experimentat cu prilejul acestui amical în care a testat mai mulți jucători înaintea duelului din turul 2 al Cupei României pe care îl vor avea miercuri, pe propriul teren, în compania echipei FC Bihor. În schimb CAO a avut o prestație reușită la finele căreia scorul a fost 2-0. „Waritz a deschis scorul cu o reluare de la 13-14 metri, zonă centrală, după o lovitură liberă gândită inteligent de Șut. Până la acest gol, Waritz (min. 2) și Zádori (min. 13) au avut ocazii importante, echipa din Sântandrei, la rândul ei, ar fi putut înscrie din două faze fixe (min. 8 și 37). În partea secundă ambele echipe au fost mai periculoase din faze fixe, într-un final Mîndrilă executând splendid o lovitură liberă, de la 30 de metri, pentru 0–2. Un antrenament bun pentru ai noștri, un rezultat pozitiv, continuăm munca”, transmit cei de la CAO prin intermediul paginii lor de socializare.

Crișul Sântandrei: R. Buta– Drăgan, Turcan, Ardelean, Pașcalău – Chiș-Toie, Blăgea, Maghiar, A. Hosu, Prundaru – Bagoly. Antrenor: Călin Cheregi. În repriza a doua au intrat și ceilalți jucători din lot, majoritatea aflați în probe.

CAO: Har – Mănoiu, Ienciu, Mândrilă, Naghi – Jurcuț, Vesa – Andrei Șut, Waritz, Zádori – Lăsconi. Antrenor: Andrei Haș. Au mai jucat: Balog (46), Al. Cherman (70) – M. Joseph (65), Ed. Tămaș (65), M. Vesa (70), Kincses (70), C. Pop (78), Grosoș (78)