Pe lista echipelor de Liga a IV-a care şi-au reluat pregătirile figurează de ieri şi CS Oşorhei, pregătită în continuare de Răzvan Giura (35 de ani), care se va ocupa din acest sezon şi de juniorii U 19, secondat de antrenorul cu portarii Sorin Danciu.

 

Plecări, dar şi veniri

În pauza competiţională, lotul a suferit permutări importante. Au venit portarul Bogdan Hojda (26 de ani, CS Bihorul Beiuș) și mijlocașii Erik Tiponuț (25 de ani, Vulturii Săcueni), Florin Mintaș (21 de ani, CS Socodor, ex Olimpia Salonta), atacanții Andrei Șumălan (29 de ani,  Barcău Nușfalău) și Cristian Cigan (37 de ani, CS Diosig) şi au plecat George Cornea, Adrian Jurcă, Cosmin Sabău (Izvorul Cociuba Mare), Sergiu Ban (CSO Ștei), Bogdan Sebeșan (FC Universitatea Oradea) și Andrei Alungi (CAO), în timp ce Mario Junc va fi împrumutat în continuare la CSO Ștei. La prima echipă vor fi promovaţi și o parte din jucătorii care au încheiat junioratul.

O noutate şi în staff-ul administrativ o reprezintă cooptarea lui Ionuț Mateiu, manager al echipei de minifotbal Dedeman Oradea, campioană națională la Firme și Instituții Publice, în postura de delegat al CS Oşorhei.

Dacă în ediţia trecută s-a clasat pe locul 7, în campionatul următor CS Oşorhei vizează o clasare în primele patru. „Pentru noul sezon de Liga 4 ne dorim o clasare între primele patru echipe. În ceea ce privește grupele de copii și juniori avem patru, dar în campionatele AJF Bihor vor fi înscrise echipele de la U19 și U11, grupa cea mai mică fiind pregătită de antrenorul Şerban Man. Susținerea clubului este asigurată de Primăria Oșorhei și mai mulți sponsori, cărora le mulțumim pentru sprijin”, a afirmat președintele Cristian Indrei, după o ședință cu prilejul reluării pregătirilor la care a participat primarul Ionuț Gligor, dar și Alin Duma, administrator FSL, un apropiat al clubului din Oşorhei.