Medaliata cu bronz din ediția trecută a FIBA Europe Cup primește astăzi, cu începere de la ora 19.00 (Digi Sport), în Arena Antonio Alexe, vizita echipei poloneze Legia Varșovia. Partida, contând pentru etapa I din Grupa H a Europe Cup, se anunță a fi una echilibrată.

Contextul în care se va desfășura acest joc nu este favorabil roș-albaștrilor care vin după o umilință suferită în fața campioanei U BT Cluj-Napoca, în Liga Națională. Nici Legia (locul 4 în Polonia în sezonul trecut), cel mai important club sportiv din Polonia (31 de secții), nu se află într-o formă sportivă deosebită, aceasta având 4-2 la general în capionatul intern, bilanț care îi poziționează pe locul al 4-lea. Privind rezultatele interne ale oaspeților de astăzi, cu două înfrângeri suferite în fața unor echipe din partea inferioară a ierarhiei, tragem concluzia că alb-verzii sunt imprevizibili având fluctuații în ceea ce privește forma de joc. Totuși, cu trei americani, un croat și un titular al naționalei, Legia se anunță a fi un adversar greu de bătut, casele de pariuri sportive oferind o șansă mică în plus la un eventual succes pentru trupa din Polonia.

Având în vedere rata de infectare pe care a atins-o Oradea, intrarea spectatorilor va fi permisă la jumătate din capacitatea arenei și doar în baza certificatului european Covid-19 care atestă fie vaccinarea, fie trecerea prin boală. Preț unui bilet, care poate fi achiziționat online de pe eventbook.ro, este de 20 lei, pentru adulți, și 5 lei, pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 18 ani. Abonamentele sunt valabile pentru acest joc.