Voleibalistele pregătite de Mariana Szabo Alexi au obținut cel de-al 7-lea succes stagional învingând în deplasare pe CSU Sibiu, a 6-a clasată, scor 3-0, pe seturi la 23, la 23 și la 15. Partida a contat pentru etapa a 9-a din Seria Vest a Diviziei A2.

Cu toate că scorul general pe seturi arată o evidentă superioritate a orădencelor, în teren, cel puțin în primele două seturi, lucrurile nu au stat chiar asa. Gazdele, cotate totuși cu a doua șansă la victorie, s-au autodepășit reușind de fiecare dată în primele două acte să se bată de la egal la egal cu echipa bihoreană. Astfel, CSM Sibiu s-a aflat la egalitate 22-22 și 23-23 cu CSU Oradea atât în primul set, cât și în cel de-al doilea, dar experiența și valoarea superioare ale echipei oaspete au făcut ca elevele Marianei Szabo Alexi să se impună de fiecare dată. Cu 0-2 la seturi, formația gazdă a cedat în setul al treilea pe care bihorencele l-au câștigat detașat, 25-15. În urma acestui nou succes, al 7-lea stagional din 9 poisibile, CSU Oradea își consolidează poziția a treia în clasament cu 20 de puncte fiind la egalitate cu CSU Poli Timișoara, a doua clasată. „Mă bucur foarte mult că am început returul cu victorii și că am reușit să avem o evoluție pozitivă. Sunt foarte mulțumită de toate jucătoarele componente ale echipei. Le mulțumesc și le felicit pentru dăruire și implicare, iar anul viitor ne dorim să avem rezultate cel puțin la fel de bune”, a declarat Mariana Szabo Alexi, antrenoarea echipei. În continuare urmează o pauză competițională, campionatul urmând a se relua sâmbătă, 20 ianuarie, atunci când CSU Oradea va evolua pe teren propriu cu Transilvania Brașov, echipă învinsă de bihorence cu 3-0 la seturi chiar sub Tâmpa.

CSU Oradea: Iuliana Fîcă, Ana Maria Fîcă Radu, Anca Pașca, Roxana Haidu, Adamcsik Daiana, Flavia Chiş, Giulia Blaj, Andreea Maxim, Antonia Rizea, Andreea Maran, Mădălina Pura, Alexandra Breban, Bikfalvi Alexandra.

Antrenor: Mariana Szabo Alexi.