Luptătorul Adrian Maxim a mai câştigat un meci în China. Sportivul bihorean s-a impus în gala organizată  în oraşul Kunming, în care a dispus de chinezul Jin Ying la categoria -64 kg.

Cum după cele trei reprize, arbitrii au văzut egalitate, a mai urmat una, în care Maxim a punctat mai clar decât adversarul său. "Am întâlnit un adversar foarte bine pregătit cu care am avut mult de muncit pentru a demonstra arbitrilor că sunt mai bun decât el. Mi-am dorit mult victoria şi mă bucur că sunt neînvins în promoția WLF”, a afirmat Adrian Maxim, a cărui activitate sportivă este susţinută de fci-currency, Dol Guard și Essenza Oil.

Luptătorul la avut alături pe antrenorul Horia Rădulescu. „Adrian a început meciul calm, menţinând presiune, făcând mereu pasul înainte. În a doua repriză chinezul a încercat să rupă ritmul, atacând furibund, însă Maxim a menţinut controlul şi a temperat atacurile adversarului. În a treia repriza, presând în continuare şi încercand mereu să finalizeze, deşi stilul chinezului era unul “pe fugă” nu “pe bătaie”, a fost foarte aproape să închidă lupta prin lovituri repetate la ficat. Decizia de egalitate a însemnat extra-round. Tot ce s-a întamplat în meci nu mai avea nicio importanţă, aşa încat Adrian, dând dovadă de voinţă, a plecat din nou la atac, fară să-i lase chinezului nici o şansă. După 4 reprize foarte disputate, campionul mondial Adrian Maxim şi-a păstrat titlul", a comentat Rădulescu.