Înotătoarea orădeană Huszár Ingrid, legitimată la CS Crişul (antrenoare Cristina Madău, Georgeta Schier) s-a aflat în lotul României la concursul ţărilor central-europene pentru juniori, desfăşurat la Târgovişte.

Ingrid a avut prestaţii foarte bune la concursul la care au participat sportivi din şase ţări (România, Ungaria, Slovacia, Serbia, Polonia şi Macedonia), izbutind să se impună în probele de 100 şi 200 metri bras, după ce anul trecut, într-o competiţie similară, a ocupat locul 4 la Kosice (Slovacia). Orădeanca a ratat de puţin podiumul cu ştafeta de 4x100 metri mixt, cu care a ocupat locul 4, şi s-a clasat pe poziţia a şaptea în proba de 200 metri mixt. "Ingrid a avut un final de an foarte bun, în care a reuşit să câştige peste douăzeci de medalii. A stabilit de asemenea cinci recorduri naţionale. Este o sportivă de mare viitor, una din speranţele nataţiei orădene şi româneşti", a comentat Ionel Bungău, directorul CS Crişul.

Pentru 2018, Huszár Ingrid şi-a propus în primul rând calificarea la Campionatul European de juniori (14-17 ani), care va avea loc la Helsinki (Finlanda), la 4-8 iulie.  „Ingrid nu este departe de baremurile cerute, dar va trebui să le îndeplinească. Noi sperăm să reuşească acest lucru şi să se califice la Campionatul European, la care ar urma să participe în premieră”, a declarat antrenoarea Cristina Madău.