În pauza meciului de baschet masculin CSM CSU Oradea - BC SCM Timişoara au fost premiaţi, în cadrul Proiectul Campionii Viitorului, sportivii și antrenorii cu rezultate remarcabile în cursul anului calendaristic 2016.

Festivitatea a avut loc atât pe parchetul Arenei Antonio Alexe, cât şi în holul sălii, prilej cu care au fost premiaţia 37 sportivi, trei echipe și 18 antrenori în probele olimpice, respectiv 39 sportivi și 7 antrenori în probele neolimpice.

În probele individuale olimpice, cele mai bune rezultate au fost obţinute de către Larisa Florian - locul 2 la Campionatul European de Judo U23 în limitele categoriei -52 kilograme feminin; Laviniu Chiș - locul 1 la Campionatul Național de atletism în proba de 5.000 metri seniori, respectiv Bianca Benea - locul 3 la Campionatul European de Scrimă pentru juniori și cadeți, în proba de spadă feminin. Alți sportivi cu rezultate notabile în probele individuale olimpice, potrivit coeficientului din regulamentul proiectului, au fost obținute de Vlad Luncan (judo), respectiv Cristina Rayna (tir).

La probele olimpice pe echipe au ieşit în evidenţă rezultatele obținute de echipele de polo juniori I şi III ale Crișului Oradea, atât la masculin, cât și la feminin. La probele neolimpice, cel mai bun rezultat i-a aparţinut lui  Anthony Ramon Ochian - locul 1 la Campionatul European de Cadeți Kyokushin.