Nou promovată în Liga a IV-a, Foresta Tileagd, şi-a reluat pregătirile pentru noul sezon tot sub conducerea antrenorului Ficut Csaba la mijlocul lunii iulie, la baza sportivă proprie!

Faţă de lotul care a reuşit promovarea au apărut câteva noutăţi: Marc Florian (CS Diosig), Suciu Paul (C.S. Oşorhei), Ţepelea George (C.S. Săcuieni) si portarul Ruska Edward (C.A.O). Până acum, Foresta a  susţinut două meciuri amicale, ambele câştigate: 7-4 cu CS Diosig şi 4-3 cu Crişul Alesd 4-3, rezultate care dau echipei din Tileagd speranţe la un sezon promiţător. "E o perioadă grea pentru fotbalul amator, din cauza vacanţelor şi a concediilor, care influenţează participarea jucătorilor la pregătire şi meciuri amicale.  Sper totuşi ca până la începerea campionatului să ajungem la forma dorită. Avem un lot bun, cu jucători experimentaţi.Totodată stăm bine şi la capitolul jucători sub 21 de ani! Din partea conducerii avem asigurat toate conditiile pentru a ne atinge obiectivul,care ar fi o clasare pe locurile 1-6!

Foresta Tileagd a ajuns în eşalonul patru după un baraj cu CS Bihorul Beiuş, cu care a remizat 2-2 acasă şi a câştigat cu 1-0 în deplasare.

Lotul echipei Foresta :

Mladin,Ruska-portari; Ţepelea, Popa S., Balog, Karacsonyi G., Fazekas, Peter Tihamer, Karacsonyi N., Bradea, Rostas A. ,Gratias, Rostas M., Crişan, Popa A.,Ficuţ C., Bălăiban, Pereţ, Morgovan, Suciu, Gado, Ikpe Emem.

La sfârşitul săptămânii, Foresta va mai susţine un joc de verificare cu Universitatea Oradea. Campionatul Ligii a IV-a va demara pe 24-25 august, dar o săptămână mai devreme echipele din acest eşalon vor intra în etapa a doua a Cupei României.