Direcţia Judeţeană de Sport (DJS) Bihor a făcut cunoscută procedura prin care cluburile şi asociaţiilor sportive bihorene îşi pot înscrie acţiunile în calendarul sportiv al anului 2023.

Cluburile şi asociaţiile sportive Bihor sunt aşteptate să depună calendarul sportiv propriu pentru anul 2023 la sediul Directiei Judeţene de Sport Bihor, pe strada Mihai Eminescu nr.11 sau online la adresa de email djstbihor secretariat@yahoo.com până la data de 24 februarie.

„De asemenea, structurile sportive care organizează competiţii pe teritoriul judeţului Bihor sunt aşteptate să depună cererile de finanţare aferente acestui an până în 24 februarie. Modelul cererilor poate fi descărcat de pe website-ul djstbihor.ro sau de pe pagina de FaceBook a instituţiei, djstbihor. Cererile completate pot fi transmise prin poştă la adresa DJST Bihor, str. Mihai Eminescu nr.11, Oradea, prin email la adresa djstbihorsecretariat@yahoo.com sau prin fax la nr. 0259414140”, a menţionat Petruţ Drăgan, directorul DJS Bihor.