Lotus Băile Felix va primi, pe teren propriu, vizita Someșului Dej în penultima partidă a playoff-ului. Luceafărul Oradea va încerca din nou să limiteze proporțiile scorului, în antepenultima etapă a playout-ului, pe teren propriu, în disputa cu Sportul Șimleu Silvaniei. Ambele întâlniri vor avea loc sâmbătă, de la ora 18.00.

 

„Lotușii” fără griji...

După înfrângerea la scor de forfait suferită pe terenul liderului, Lotus a rămas fără obiectiv după ce poziția a doua, care îi oferea posibilitatea să participe la baraj, nu mai poate fi atinsă nici după calcule matematice. Poate că totuși un obietiv demn de luat în seamă ar fi acela al promovării, rodării tinerilor care au primit șanse de joc mai puține în această luptă acerbă pentru ocuparea uneia dintre primele două poziții din această fază a competiției. În condițiile în care locul al treilea nu pare o miză cu adevărat serioasă pentru „lotuși”, pe deasupra având și un avans de 5 puncte, partida cu clujenii de la Someș pare un prilej numai potrivit pentru îndeplinirea acestui mini-obiectiv. Someșul Dej nu a rupt gura târgului în acest playoff și nu sunt semne că ar fi capabilă să schimbe ceva în această privință tocmai acum. Așa că tinerii roș-albaștrii probabil că vor avea undă verde pentru a-și demonstra callitățile în fața unei formații accesibile.

Clasament playoff: 1. Minaur - 58 puncte, 2.CAO - 48 p, 3.Lotus - 42 p și 4

Someșul - 37 p.

 

Luceferii, fără perspectivă!

Cealaltă echipă bihoreană care evoluează în Liga a III-a, însă în playout, se zbate, din păcate, în mediocritate. Luceafărul Oradea se pare că este în pragul unui colaps iminent, atât din punct de vedere sportiv, cât și financiar. Formația bihoreană, alcătuită din jucători mult prea tineri pentru un „război” atât de mare, pare o barcă lăsată în voia valurilor de vremelnicul său patron. Astfel că, comisiile FRF au mai depunctat o dată CS Luceafărul, zilele trecute, scăzând încă 2 puncte în clasament pentru neplata drepturilor salariale către jucătorul Denis Laza. Iar ca „bonus” FRF i-a mai „gratulat” și cu interdicția de a face transferuri și a legitima jucători. Tinerilor „luceferi” nu le rămâne decât să adune rândurile și să obțină un rezultat cât mai strâns în disputa cu sălăjenii fiindcă despre victorie nici nu poate fi vorba în atare condiții.

Clasament playout: 1. SCM Zalău - 40 puncte, 2. CSM Satu Mare - 37 p, 3. Sportul Șimleu - 36 p, 4. CFR II - 35 p, 5. Şomcuta Mare - 20 p și 6. Luceafărul Oradea - -5 p.