Cele mai bune echipe de fotbal din Bihor, CAO și Lotus, se vor întâlni sâmbătă, de la ora 15:00, într-o partidă de „care pe care” pe terenul echipei din Sânmartin, în ultima etapă a turului.

Gazdele, pe „cai mari”...

Lotus vine după o frumoasă performanță, transpusă printr-o excelentă serie de șase victorii la rând, încheiată chiar etapa precedentă, pe terenul din Satu Mare, unde, poate, „lotușii” se așteptau cel mai puțin. Rezultatul dezamăgitor a fost un scor de egalitate (2-2) pe terenul penultimei clasate, CSM Satu Mare, probabil marea decepție a sezonului din seria noastră. Cu un atac care, alături de băimărenii de la Minaur, deține cea mai bună productivitate în ceea ce privește golurile înscrise (21) în această serie și cu cea mai bună apărare, doar 7 goluri încasate, Lotus Băile Felix este într-o excelentă formă sportivă și ocupă pe drept poziția de lider al Seriei a 10-a din eșalonul 3 al fotbalului nostru.

Greu, dar nu imposibil

CA Oradea vine și ea după o serie, însă una negativă, care a coborât-o treptat de pe poziția a 2-a ierarhiei spre a doua jumătate a clasamentului. Putem spune că „vulturii verzi” au părăsit grupul celor 4 care vor avea acces în playoff chiar la ultima fază a meciului precedent când, după o neglijență colectivă de-o clipă, au încasat un gol pe cât de spectaculos, pe atât de stupid din punctul de vedere al gazdelor. CAO va mai coborî probabil o poziție în clasament și după această etapă dacă nu obține victoria pe terenul vecinilor de la Lotus, în condițiile în care succesul zălăuanilor de la SCM, pe teren propriu, în confruntarea cu deținătoarea „lanternei roșii”, Luceafărul Oradea, este greu de pus la îndoială, caz în care sălăjenii i-ar depăși pe orădeni în clasament. Însă pe lângă valoarea adversarului vor avea de înfruntat și o suprafață de joc mai îngustă care le-a creat probleme și altădată la construcția jocului. Va fi greu, dar nu imposibil, de obținut o victorie, altfel foarte probabil ca în cazul obținerii unui egal să coboare un loc în clasament din cauza jocului rezultatelor.

În ultima etapă a turului se vor mai întâlni: Progresul Şomcuta Mare - CSM Satu Mare, SCM Zalău - Luceafărul Oradea, Sportul Şimleu Silvaniei - Someşul Dej și Minaur Baia Mare - CFR Cluj II.

CLASAMENT

1. Lotus Băile Felix          8        6        1        1        21-7   19

2. Minaur Baia Mare        8        6        1        1        21-10 19

3. Someşul Dej      8        5        0        3        19-12 15

4. CFR Cluj II       8        4        2        2        13-8   14

----------------------------------------------------------------------------------------

5. CA Oradea        8        4        2        2        17-14 14

6. SCM Zalău        8        4        0        4        21-16 12

7. Sportul Şimleu   8        2        4        2        8-9     10

8. Progresul Şomcuta      8        1        2        5        14-25 5

9. CSM Satu Mare 8        1        1        6        11-23 4

10. Luceafărul Oradea     8        0        1        7        4-25   1