Bihorenilor de la echipa de fotbal Lotus Băile Felix le este greu să se mobilizeze în partidele cu formații care au venit în Liga a III-a din eșalonul inferior. Așa s-a întămplat din nou, pe teren propriu, cu Victoria Carei, meci adjudecat după un gol marcat în prelungirile partidei.

Gazdele s-au aflat la timonă pe parcursul primei reprize, dar portarul oaspeților, aflat în zi de grație, a avut mai multe intervenții salvându-și echipa de câteva goluri ca și făcute. Deși au controlat jocul, bihorenii și-au creat primele ocazii după minutul 15. Primul care a ratat a fost Florin Pop, scăpat singur spre poartă după o pasă filtrantă venită de la Claudiu Codoban. Extrema roș-albaștrilor l-a luat la țintă pe Gorbe, portarul oaspeților, cu un șut de la aproximativ 15 metri de poartă. La faza imediat următoare, Codoban a șutat bine din marginea careului dar din nou Gorbe a fost la post respingând în corner. În minutul 17, același Florin Pop a fost aproape de gol dar șutul său puternic, sub transversală, a fost respins de portarul sătmărenilor. Alex Sorian l-a mai testat o dată, în minutul 36, din lovitură liberă, dar poarta a rămas la fel de intactă. Spre finalul primei reprize, în minutul 42, a venit și golul meritat pentru bihoreni. Sorian a executat un corner de pe partea stângă, iar Daniel Tilinger și-a introdus mingea în propria poartă (1-0).

Golul victoriei, în minutul 90+5

Repriza secundă a fost începută bine de bihoreni care au ratat din nou o bună ocazie în minutul 47 atunci când lovitura liberă executatată de Arsene, de la 25 de metri, a fost repsinsă de Gorbe. Deși gazdele controlau jocul, cei care au marcat au fost oaspeții, în minutul 52. Victoria Carei a restabilit egalitatea după un corner bătut de Marinaș. Defenisva orădeană s-a bâlbăit, iar balonul, respins undeva la 6 metri de poartă, a fost trimis din voleu în plasă de către Luca Tincău. Văzându-se egalați, bihorenii n-au mai avut luciditatea necesară pentru sparge defensiva oaspeților. Florin Pop, în minutul 74, Vlad Costea, în minutul 86, și M. Popa, în minutul 90+2, au fost cei trei bihoreni care au fost aproape de a marca golul izbăvitor. Șansa aceasta i-a surâs însă nou-intratului Patrick Blăgea, cel care a finalizat cu un șut la colțul scurt pasa primită de la Florin Pop, în minutul 90+5. Așadar, deși chinuit, Lotus aobținut al treilea succes consecutiv și se va deplasa la sfârșitul acestei săptămâni în județul Cluj pentru a disputa partida cu Minerul Ocna Dej, formație care a învins pe FC Bihor, în etapa trecută, cu scorul de 3-1.

Lotus Băile Felix: A. Barabaș – S. Cucu, C. Oros, A. Gal (74 T. Paublusztig), M. Arsene – M. Popa, C. Codoban (88 P. Blăgea), D. Gheban – V. Costea, F. Pop, A. Sorian. Antrenori: Gheorghe Ghiţ, Petre Ardelean, Ciprian Fiter și Nicolae Petre

Victoria Carei: F. Gorbe – T. Bîrle (68 R. Negreanu), R. Ritli, R. Aspru (79 Fl. Moș), D. Tilinger, R. Raț, E. Kinczel, R. Vaida (74 D. Haller), L. Tincău, Ch. Nwokoecha, V. Marinaș (88 Cl. Silaghi). Antrenor: Marius Botan