După ce în urmă cu o săptămână fusese învinsă cu 1-0, în amicalul revanșă disputat vineri, pe terenul sintetic de la Baza Tineretului, formația orădeană Luceafărul a terminat la egalitate 1-1 (0-1) jocul disputat în compania colegei de serie, Sportul Șimleu Silvaniei.

Cele două formații sunt colege în Seria a 8-a a Ligii a III-a, dar evoluția lor în primele 10 runde ale campionatului a fost diferită. Dacă „luceferii” ocupă ultima poziție (10) cu 4 puncte adunate după 8 înfrângeri, o victorie și o remiză, sălăjenii se clasează pe locul al 6-lea cu 13 puncte strânse după trei succese, 4 egaluri și trei eșecuri. Primul gol al partidei disputate vineri a fost marcat de către oaspeții pregătiți de orădeanul Gerge Zima prin cunoscutul atacant Guye Mansour, în minutul 42. Acesta, ajuns la 35 de ani, a evoluat în trecut la Politehnica Timișoara în vremurile în care bănățenii se luptau pentru titlul național. Golul egalizator a fost înscris de către Marius Balogh, din penalty, în minutul 53. Cu prilejul acestei partide de verificare, sub comanda noului antrenor Cristian Lupuț și-au făcut debutul pentru roș-albaștri ultimele două transferuri. Este vorba despre  portarul Alexandru Ciută (20 de ani, ex-LPS Banatul, Millenium Giarmata sau Ripensia Timișoara) și mijlocașul Florin Lungu (17 ani, ex-Viitorul Pandurii). Așadar revenire de bun augur a lui Cristian Lupuț în calitate de „principal” pe banca tehnică a celei mai tinere echipe din eșalonul al treilea. Lupuț a mai activat la Luceafărul în perioada 2016-2019, la Viitorul Pandurii Târgu Jiu în sezonul 2019-2020 și la Aerostar Bacău câteva etape din actuala ediție de campionat a Ligii a II-a.

Luceafărul Oradea: A. Ciută – Fl. Drăgan, G. Ardelean, D. Laza, Pintilie, Gheban, T. Tamaș, Balogh, Șt. Meșter, Lungu, Al. Jurcuț. După pauză au mai intrat Higyed, Novak, Ștef, Lăsconi, Țârț, Farcaș, Abagiu și Humadi. Antrenori: Cristian Lupuț, Ciprian Dianu și Ioan Pap-Deac.