Revenită din cantonamentul efectuat în Austria, Luceafărul Oradea a disputat un nou joc de verificare în compania unui adversar dintr-un eşalon inferior. Echipa orădeană a întâlnit la Baza Sportivă din Sânmartin pe Unirea Livada, una dintre echipele bune ale Ligii a IV-a, de care a dispus cu 3-1.   

Cu acest prilej, "luceferii" au exersat jocul de posesie şi diferite formule de joc în faţa unei echipe ambiţioase. Primul gol a venit după 20 de minute de la start, în urma unui contraatac finalizat de C. Roşu din apropiere (1-0). Feher (55) a dublat avantajul cu un şut din 12 metri (2-0) şi tot el a tras mai apoi în bară (63), iar peste zece minute Herghelegiu l-a majorat după ce a deviat mingea expediată de Codoban din lovitură liberă (3-0). Eforturile Unirii au fost răsplătite până la urmă spre final, când Laslău (79) a marcat cu un şut plasat din colţul careului mare (3-1).

Seria amicalelor cu formaţii din Liga a IV-a va continua mâine, de la ora 10.00, pe acelaşi teren, în compania CSC Sânmartin.

Sâmbătă, de la ora 10:00, Luceafărul va întâlni pe CSC Sânmartin, tot la Baza Sportivă Luceafărul.

Luceafărul: Poiană – Balea, Al. Iacob, Mutu, I. Ban – C. Roşu, Asanache, Ţegle, Bedea – Herghelegiu, M. Matei. După pauză au evoluat: Began – Fl. Drăgan, Mutu, Bactăr, Tomozei – Cuc, Feher – Chiş Toie, Codoban, P. Goge – Herghelegiu. Antrenor: Cornel Ţălnar.

Unirea: Verdeş – Moisi, M. Popa, V. Ienciu, Crişan, Borzescu, Szeles, Laslău, Buda, D. Toma, D. Lele. Au mai jucat Copos şi Fazekas. Antrenor: Mădălin Popa.

Arbitri: Florin Marcu – la centru; Iulius Timar, Ovidiu Timar - asistenţi.