În primele şapte luni ale acestui an, CS Crişul a obţinut 53 de medalii, dintre care 15 aferente locului I, 25 locului II şi 13 locului III. 42 au fost obţinute la sporturile olimpice şi 11 la cele neolimpice (karate WKF).

 

Numărul clasărilor pe podium a fost considerat mulţumitor de directorul Ionel Bungău, dar cu o singură excepţie, lipsesc performerii pe plan naţional. Momentan, singura sportivă cu perspective în acest sens este înotătoarea Huszar Ingrid. „Este un bilanţ relativ bun dacă ne raportăm la numărul de medalii, dar ca valoare mai avem foarte mult de muncit. Pe mine personal nu mă încălzeşte cu nimic numărul lor, dacă în spatele acestor medalii nu stau nişte performanţe adevărate. Poţi să fii campion sau medaliat, dar dacă rezultatele înregistrate nu contează pe plan naţional, să nu mai vorbim de cel internaţional, atunci acele medalii nu înseamnă mare lucru. Dacă suntem sinceri nu noi înşine, clubul are la ora actuală o singură sportivă de valoare certă, înotătoarea Huszár Ingrid”, a afirmat, într-o conferinţă de presă, Ionel Bungău.

În ceea ce priveşte secţiile cu rezultate notabile, directorul CS Crişul a nominalizat poloul şi înotul. „Poloul şi înotul au fost OK, chiar dacă la polo aşteptam mai mult de la juniorii trei. La judo am avut unele rezultate, dar aici avem problema absenţa unei săli de antrenament. Sperăm să rezolvăm în curând acest neajuns. La atletism nu putem oferi condiţii optime de antrenament, dar aştept totuşi rezultate mai bune. La box există aceeaşi problemă, nu avem o sală de antrenament. Aici se întrevede însă posibilitatea unei fuziuni cu Basti Box Salonta, sper ca aceasta să se concretizeze în viitorul apropiat”, a adăugat Ionel Bungău.