Etapa a 4-a din play-off rezervă roș-albaștrilor o nouă deplasare în județul Timiș. Vineri, de la ora 17.00, pe Stadionul Comunal din Carani vor întâlni Phoenix Buziaș, partida fiind transmisă online de FRF TV.

 

Singura echipă neînvinsă din eșalonul trei, calificătă deja în semifinalele barajului, are un ascendent moral asupra bănățenilor, pe care i-au învins în toate jocurile din acest campionat. În sezonul regulat, în etapa a 2-a,  FC Bihor s-a impus la Carani cu 2-0, iar în returul de la Oradea, roş-albaştrii au câştigat pe final cu 4-2. În prima etapă FC Bihor a dispus, acasă, de echipa din Buziaş cu scorul de 4-1. Că Phoenix este un adversar incomod și ambițios o arată faptul că săptămâna trecută a remizat, 2-2, pe terenul echipei Politehnica Timişoara, contracandidata orădenilor la promovare.

„Am spus-o tot timpul, Buziaşul este o echipă surprinzătoare prin tot ceea ce face, s-a văzut şi ultimul rezultat al lor, 2-2 la Poli Timişoara. Am văzut şi la noi acasă, când am înscris destul de greu, a fost 1-0 până la pauză, după care a doua repriză, pe contraatac, pe spaţiu liber, am reuşit să dăm golul 2 şi apoi a fost mult mai uşor. Este o echipă bine organizată, cu jucători de calitate, cu un antrenor care ştie să îşi pună echipa foarte bine în teren din punct de vedere defensiv. Nu va fi uşor, va fi un joc destul de greu, ţinând cont că Buziaşul îşi vinde destul de scump pielea în acest play-off, dar noi suntem pregătiţi. Aşa cum am fost şi la meciul de la Peciu Nou, vom fi pregătiţi şi, astfel, sperăm ca rezultatul să fie de partea noastră. Ne pregătim cu responsabilitate maximă, cu concentrare în tot ceea ce facem, implicare în procesul de instruire, intensitate foarte mare, pentru că pregătim jocurile de un nivel ridicat. Nu ne rămâne decât să mergem cu gândul la victorie, să aducem toate cele trei puncte, să creştem din punct de vedere a jocului şi să arătăm bine”, a afirmat antrenorul Florin Farcaş.

În calculele pentru acest joc nu intră Alexandru Stoian şi Răzvan Gunie, ambii fiind accidentaţi.

Clasament play-off, Seria 8

1.FC Bihor                   3          2          1          0          7-1       53

2. Poli Timișoara           3          1          2          0          4-3       44

------------------------------------------------------------------------------

3. CSC Peciu Nou        3          1          0          2          4-5       39

4. Phoenix Buziaș         3          0          1          2          3-9       33

În celălalt joc, programat sâmbătă, de la ora 17.00, se vor înfrunta CSC Peciu Nou și Politehnica Timișoara.