FC Bihor va reveni din vacanţă pe 10 ianuarie, iar până la reluarea campionatului Ligii a III-a va disputa opt jocuri de verificare. Două le vor juca în compania unor adversari din Liga a II-a, patru cu echipe din eşalonul trei şi două din Liga a IV-a.

Primul joc va fi cu Unirea Dej (locul 18 în Liga 2, în 27 ianuarie), după care roş-albaştrii vor întâlni Corvinul Hunedoara (locul 2 în Liga 2, în 31 ianuarie), Metropolitan Ișalnița (locul 2 în Liga 4 Dolj, în 3 februarie), CSM Sighetu Marmației (locul 5 în Liga 3, Seria 10, în 9 februarie), CSM Olimpia Satu Mare (locul 2 în Liga 3, Seria 10, în 17 februarie), SCM Zalău (locul 1 în Liga 3, Seria 10, în 21 februarie), Victoria Carei (locul 6 în Liga 3, Seria 10, în 24 februarie) și CS Diosig Bihardioszeg (locul 1 în Liga 4 Bihor, Seria Sud, în 2 martie).

Campionatul va reîncepe pe 9 martie, din sezonul regulat mai fiind de disputat trei etape, în care FC Bihor, calificată deja în play-off, va mai juca cu ACB Ineu (9 martie, acasă), Gloria Lunca Teuz Cermei (16 martie, deplasare) și Progresul Pecica (23 martie, acasă). Echipa orădeană este lider în Seria a 8-a, cu avans considerabil faţă de principalele urmăritoare, şapte puncte peste Poli Timişoara şi CSC Peciu Nou şi nouă mai multe decât Progresul Pecica.