Noul an a început cu o schimbare în fruntea Comisiei Județene de Arbitri Bihor.  Fostul arbitru de Liga I, Florin Marcu, a fost validat marți, 18 ianuarie, în unanimitate de Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Bihor în funcţia de preşedinte al CJA Bihor.

Retras în vara anului trecut din arbitraj, Florin Marcu (44 ani) îi succede lui Gallovits Ştefan, care a condus CJA Bihor din ianuarie 2018.

„Din cauza unor probleme personale şi de comun acord am decis să încheiem colaborarea cu domnul Gallovits Ştefan. Mă bucur că Florin Marcu a acceptat și propunerea mea a fost votată de toți membrii Executivului. Consider că arbitrajul bihorean are nevoie de experiența acumulată în anii în care a activat în ligile superioare. Îi dorim mult succes în noua funcție. În mulțumim și lui Gallovits Ştefan, fostul președinte, pentru activitatea depusă”, a declarat Radu Bitea, președintele AJF Bihor.

Înainte de a fi validat preşedinte, Florin Marcu era vicepreședinte și responsabilul Departamentului tehnic la CJA Bihor. Marcu activează și ca observator de arbitri la Liga III şi este cadru didactic la Facultatea de Medicină și Farmacie și medic de recuperare la Băile Felix și 1 Mai.

În altă ordine de idei, AJF Bihor organizează Adunarea Generală Ordinară în ziua de luni, 21 februarie, ora 18.00, la Casa Tineretului, - Sala de Spectacole. Sunt aşteptaţi toţi membrii afiliaţi.