După încheierea turului Ligii a IV-a, situați pe un „interesant” loc 13, șteienii au avut o vacanță de iarnă mai diferită ca în anii trecuți, deoarece obiectivul propus, poziţionarea în prima parte a clasamentului, nu s-a realizat, din cauza unor motive mai mult sau mai puțin obiective.

La finalul turului, cu 11 puncte, obținute din trei victorii și două rezultate de egalitate, cu un golaveraj negativ, 16-35, CSO Șștei ocupă incomodul loc 13 în clasament, unul care este catalogat drept surprinzător, dacă ținem cont de evoluțiile din anii anteriori, fapt recunoscut cu multă sportivitate și de către vicepreședintele clubului, Dănuț Nicolae Pașca. Ghinionul multor meciuri pierdute pe final, dar și faptul că accidentările s-au ținut „lanț” au fost câteva din „argumnetele” care au cântărit în nerealizările șteienilor, iar dacă mai adăugăm faptul că și suspendări au fost destule, atunci avem, cât de cât, un „tablou” nefast în locul ocupat. Totuși, convocarea multor juniori, din pepiniera proprie, la echipa mare poate fi considerat un adevărat câștig, deoarece în curând aceștia se vor integra în lot, iar „politica” clubului cu siguranță va avea de câștigat, prin promovarea lor. „În ciuda unui tur mai slab am convingerea că echipa va face în retur saltul mult așteptat atât de conducere, cât și de cei mai fideli susținători. Principalul sprijin financiar vine din partea primăriei și Consiliului Local Ștei, fapt pentru care, pe această cale, în numele echipei cât și a suporterilor, le mulțumesc. Implicarea lui Iulian Balaj și Marius Cioară, primarul, respectiv viceprimarul orașului Ștei, este una consistentă, iar acest aspect este unul demn de remarcat, fapt care, cu siguranță, va continua și în viitor, deoarece tradiția sportului pe aceste meleaguri este una care va fi respectată întotdeauna”, a afirmat, pentru CRIȘANA, Dănuț Nicolae Pașca.

Startul pregătirilor, la baza proprie

În vederea pregătirii returului, componenții echipei șteiene au fost convocați, de către antrenorii Voicu Popa și Sandu Balaj, la baza proprie, marți, 15 ianuarie, când a avut loc prima reunire organizată. Cei doi tehnicieni se vor baza pe un lot compus din următorii jucători: Raul Fofiu, Cristian Plisco, Cătălin Simedrea – portari; Andrei Gruie, Adrian Dumbrăveanu, Ștefan Cristian, George Ciobriș, Sebastian Tuduce, Andrei Toma – fundași; Raul Pirtea, Marius Norocea, Ioan Pantea, Paul Pantea, Ioan Oncică, Dragoș Pele, Ciprian Popa, Ovidiu Pașca, Dacian Gheban – mijlocași; Daniel Gavriș, Cătălin Galea, George Jurcă – atacanți, dar, binențeles, și pe serviciile experimentatului antrenor-jucător, Sandu Balaj, care și pe final de tur a avut un rol hotărâtor în obținerea punctelor mult dorite.

Cantonament la Băile Felix

Primele acumulări vor fi la baza proprie, unde se vor efectue câte trei antrenamente săptămânal, pe durata acestei luni, după care, în perioada 1-9 februarie, echipa va beneficia de un cantonament centralizat la Băile Felix. Evident, până la startul oficial al returului, vor fi programate câteva meciuri amicale, cu adversari care vor fi stabiliți în curând.