CSM Oradea și CSU Oradea se vor duela vineri și duminică cu Dinamo București în două jocuri din Superliga Națională de polo. Partidele se vor desfășura la Bazinul Ioan Alexandrescu și la Bazinul Crișul.

Prima confruntare, care se va desfășura vineri, 3 februarie, de la ora 19.00, la Bazinul Olimpic Ioan Alexadrescu, va fi cea dintre vicecampioana României, CSM Oradea și Dinamo București, formație care recent, la turneul de Cupa României, le-a pus mari probleme bihorenilor care au reușit să obțină un rezultat de egalitate doar în penultima secundă a partidei. Așadar elevii lui Ciprian Cîmpianu vor avea prilejul să demonstreze că acea remiză chinuită a fost doar un accident sau că la acest moment formația orădeană se află la același nivel de performanță la care este și formația bucureșteană. Partida va conta pentru etapa a 12-a din Superliga Națională. Duelul cu Dinamo va fi cel care precede partida retur din sferturile de finală ale LEN EuroCup dintre CSM și grecii de la Panionios. Ai noștri au de recuperat o diferență de 5 goluri înregistrată după disputarea primei manșe.

Alex Popoviciu a renunțat din nou la polo

Într-o altă ordine de idei, clubul orădean a anunțat despărțirea de jucătorul Alex Popoviciu care a decis să renunțe, din nou, la cariera de sportiv de performanță.

CSU Oradea va juca duminică

Al doilea joc pe care Dinamo îl va disputa la Oradea va fi în compania echipei CSU. Partida, care va conta pentru etapa a 11-a din Superliga Națională, se va desfășura duminică, de la ora 14.00, la Bazinul Crișul.