După ce a ratat promovarea în Liga I la fotbal feminin pentru doar un gol, United Bihor caută să-și întărească lotul pentru un sezon și mai reușit decât precedentul, cel mai bun din istoria clubului!

Echipa condusă de Ficuț Csaba a perfectat primele mutări pentru ediția viitoare. Victoria Dumbrava, din Republica Moldova, are 20 de ani și joacă pe postul de mijlocaș central și dreapta, fiind prima „stranieră” din echipa bihoreană. Dumbravă are șase selecții la naționala de tineret, precum și 2 titluri de campiona națională a Moldovei cu echipa C.S.Noroc Nimoreni.

O altă jucătoare transferată este Magda Drăgan, care revine după o perioadă de 18 luni, perioadă in care a fost împrumutată la echipa de Liga I Piros Security Arad. ”Suntem abia la început cu transferurile. Vom continua să ne întărim cu gândul la o clasare și mai bună decât în precedentul campionat”, a afirmat Ficuț Csaba.

United a încheiat campionatul pe locul 3 din 16 echipe, după Ladies Târgu Mureș și CSȘ Târgoviște.

Lotul United Bihor în ultima ediție de campionat: Cioară Adriana, Popa Adelina - portari; Moza Andreea, Ciule Bianca, Chise Carla, Popa Mariana, Farcas Adriana, Goga Georgiana,Tuse Raisa, Zugun Ramona, Herbei Romina, Ionescu Alexandra, Tocai Alina, Margina Bianca, Covaciu Diana, Varzaru Dorina, Gheban Bianca, Nasie Daiana, Marta Gianina, Crăciun Kinga, Kosa Alexandra, Barta Barbara, Mariscas Daria, Covaciu Diana, Pantea Alexandra

Antrenor: Bălăiban Raul.