Echipa de fotbal a Universității Oradea a încheiat pe podium Campionatul Național Universitar pe care l-a organizat timp de patru zile la baza proprie și la LPS Bihorul. Studenții orădeni au ocupat locul 3, dar cu mai multă atenție și șansă puteau avea o clasare superioară.

Universitatea Oradea a debutat cu o remiză (1-1) cu Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu, echipă cu jucători de la CSC Șelimbăr sau FK Csikszereda. Atacantul de la Lotus Băile Felix, Alexandru Jurcuț a marcat în minutul 45, iar sibienii au egalat în minutul 55 prin Bogdan Rotar, care în minutul 70 a fost eliminat. Gazdele n-au știut să profite de superioritatea numerică, ratând și o lovitură de la 11 metri în minutul 86, prin  Denis Dardai, amănunt care avea să cântărească enorm în clasarea echipei orădene la acest turneu final.

Un sentiment de frustratre au avut studenții orădeni și după jocul cu  Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport București (UNEFS), câștigat doar cu 4-3 (2-1), în condițiile în care din minutul 40 ai jucat în superioritate numerică. Golurile au fost marcate de Alexandru Jurcuț 13, 70, Mihai Șandra 35, Cătălin Galea 79, respectiv Alin Dobre 20, Vlad Șerbănescu 63, Iancu Marian 87 din penalty. Cu o victorie mai consistentă, la două goluri, U Oradea ar fi câștigat grupa și ar fi disputat finala, postură în care s-a aflat în cele din urmă  Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu, care a dispus de UNEFS București cu 2-0.

În Grupa A, în lipsa Universității Petroșani, care nu a mai ajuns la Oradea, s-a jucat doar un meci, Universitatea de Vest Timișoara – Universitatea pentru Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” Iași, scor 7-0,care a și stabilit finalista și echipa angrenată în meciul pentru locurile 3-4. Campioană naţională a devenit Universitatea de Vest Timișoara, care a învins cu 3-0 pe Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu, scor care s-a înregistrat în meciul câştigat de Universitatea Oradea cu Universitatea pentru Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” Iași. Pentru orădeni au marcat  Vlad Hrișcu 28 autogol, Cătălin Galea 47 și Denis Dardai 60.

Lotul Universității din Oradea a fost alcătuit în principal din fotbaliști care joacă pentru FC Universitatea în Liga 4 (Denis Dardai, Mihai Șandra, Adrian Ungur, Șerban Man, Adrian Balog, Alexandru Ilieș, Cătălin Galea, George Voiț, Patric Dragoș, Casian Grigor, Alexandru Peic, Adrian Jarca, Krisztian Moskola), dar sunt și de la CAO (Darius Marina, Raul Ardelean, David Lupșe), Lotus (Eduard Beke, Patric Andraș, Alexandru Jurcuț), Luceafărul (Darius Sfârlea) și Viitorul Borș (Dragoș Săvescu, Andrei Haș).

Staff tehnic: Codruț Bulz, Mihai Șandra, Ștefan Baias, Tudor Caciora și Alexandru Ilieș.

Pe lângă trofee și medalii, organizatorii au  acordat și premii individiuale: Andrei Filip (UV Timișoara) – cel mai bun portar; Claudiu Matiș (UV Timișoara_ – golgheter cu 6 goluri și George Monea (Universitatea Lucian Blaga Sibiu) – cel mai bun jucător al turneului.  Trofeul fair-play a fost acordat studenților din Iași.